AKTUÁLIS AKCIÓK ONLINE MEGRENDELÉS DÍJFIZETÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2016-01-20
Aktuális2016-01-20 00:00:00

ÉLVEZZE A BŐSÉG ZAVARÁT!


 120 TV CSATORNA A CSALÁDI CSOMAG KÍNÁLATÁBAN!


Az elmúlt időszak műszaki fejlesztései lehetővé tették, hogy tovább bővíthessük a digitális TV szolgáltatásunk kínálatát. Még több csatorna, újabb HD adások, változatos programok jellemzik megújuló kínálatunkat. Mindezt verhetetlen árral tesszük még vonzóbbá, hogy mindenki megtalálja kedvenc műsorait. Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás a kábeltévé kínálatában!


A megújuló kínálatunkat a következő linken érhetik el: CSATORNAKÍNÁLAT 

 2016. január 1-től kezdődően az alábbi programcsomagok és csatornák érhetőek el kínálatunkban: 


MINI CSOMAG: 2250 Ft/hónap (21 TV és 3 rádió csatorna, analóg rendszerben továbbítva) 


CSALÁDI CSOMAG:Akciósan 4500 Ft/hónap (120 TV csatorna, ebből 26 HD TV csatorna, 3 rádiócsatorna analóg és digitális rendszerben továbbítva)


A megújuló kábeltelevíziós csomagokon kívül a felnőtt csatornákat tartalmazó Digitális Extra csomag, valamint a prémium filmcsomagok, HBO MaxPak, DigiFilm és Filmbox Prémium csomagok természetesen továbbra is elérhetőek kínálatunkban. 


 2016-01-20 00:00:00

ÚJRA A KÍNÁLATBAN A BONUM TV ÉS AZ EURONEWS CSATORNÁK!


Örömmel értesítjük tisztelt Előfizetőinket, hogy a sokak által hiányolt BONUM TV és Euronews TV csatornák adásai ismét láthatóak a kábeltévé kínálatában. 


Mindkét csatorna műsora a digitális adásrendszerben fogható az alábbi beállításokkal:


514 MHz; 6875 SR; QAM 256


 


Üdvözlettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 


 2016-01-20 00:00:00

ÚJ HD TV ADÁSOK!


 


-FILM + HD


-FISHING & HUNTING HD


-ATV HD


 Összesen már 26 HD adás a Családi csomag kínálatában!


 


 2016-01-13 00:00:00

VÁLTOZÁSOK A KÓDOLÁSI RENDSZERBEN!


Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a digitális kódolással vehető adások -pl. HBO, FilmBox, felnőtt csatornák, - kódolási rendszerében történt korszerűsítési munkák következtében a Cryptoworks chipkártyák és kártyafogadó modulok cseréjére van szükség.


Az új kártyát egyszerűen a régi CryptoWorks kártya helyére csúsztatva megoldható a csere.


Az új kártyákat ügyfélszolgálati irodánkban lehet átvenni.


Abban az esetben ha Ön kártyafogadó modullal rendelkezik (Ez az új, „lapos” TV készülékek esetében alkalmazott megoldás) kérjük mindenképpen keresse ügyfélszolgálatunkat a kártya és modulcsere elvégzésének érdekében.


A kártyacsere és a kártyafogadó modul cseréje díjmentes.


 


Köszönettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2016-01-08 00:00:00

 


Tisztelt Előfizetőink!


A januári TV csatorna bővítés folyamatosan zajlik. Az új csatornákról információt weboldalunkon valamint az Információs csatornánkon tesszük folyamatosan elérhetővé. Kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkat ezzel kapcsolatban csak akkor keressék, amennyiben a TV készülék behangolásával kapcsolatban műszaki segítséget kérnek.


2016. január 8-án az analóg és digitális TV csatornák átállítása megtörtént, ez a csatornák sorrendjének változásával, illetve új műsorok megjelenésével (pl. RTL2, Super TV2, Eurosport2, AXN) és régi műsorok megszűnésével (pl TLC, Discovery Channel, FOX) járt. Az új analóg és digitális csatornák vételéhez a TV készülékek újrahangolása szükséges.  


 


Türelmüket és megértésüket köszönjük.
Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2016-01-05 00:00:00

Elektronikus számlákkal kapcsolatos információ


2016. január 1-től kezdődően lényeges változások történtek a hálózatunkon továbbított műsorok számában és a televíziós programcsomagokban. A legfontosabb változás, hogy az eddig megszokottakkal ellentétben mostantól több szolgáltató kínálatából állítjuk össze a szolgáltatási csomagokat. A januári időszaktól kezdődően a televízió szolgáltatást a legtöbb televízió műsor esetében  hálózatainkon az ITV Zrt végzi, a fennmaradó csatornák (pl a helyi TV műsorok, HBO) esetében pedig a DigitalVac Kft. Az internetszolgáltatást továbbra is a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. végzi a váci hálózaton.
A változások pozitívuma, hogy, az eddigiekhez képest jelentősen bővül a műsorválaszték, a Családi Csomag előfizetésben immár 115  TV csatorna kap helyet, amelyből 23 nagy felbontású, HD csatorna.
Fentiek miatt,  ezentúl  - szolgáltatási csomagtól függően – egy, két, vagy három számla kerül havonta kibocsátásra.
Mindegyik számla esetében a számla összegének beszedésével a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. van megbízva, tehát a kapott három darab számlát  egy számlaszámra, a már megszokott 11742094-20135506-os számra lehet egy összegben utalni a szerződésszám és előfizetői név megjegyzés rovatban történő feltüntetésével. 
Az eddig adott  csekk kedvezmény, valamint elektronikus számla kedvezmény megszűnt, de dolgozunk azon, hogy a közeli jövőben valamilyen formában visszakerüljön a számlázási rendszerünk lehetőségei közé. Azonban ezen kedvezmény megszűnése nem jelenti a szerződés egyoldalú módosítását, mivel ezen kedvezmény nem volt a szerződésben rögzítve.


Amennyiben kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük keresse bátran munkatársainkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


2600 Vác, Zrínyi u. 9.


Tel: 27/317-473


Fax:27/317-941


E-mail: ugyfelszolgalat@vacktv.hu


 Türelmüket és megértésüket köszönjük.


Vác Városi Kábeltelevízió Kft. Ügyfélszolgálat2015-11-10 00:00:00

ARANYÉLET A HBO GO-N!


Az HBO új, saját gyártású sorozata a HBO-n és az HBO GO-n  2015. november 8-tól. Az első rész november 8-tól regisztráció nélkül megtekinthető az HBO GO oldalán, az első 4 rész
regisztrált felhasználóinknak november 8-tól elérhető ugyanitt.


KATT A HBO GO-RA!Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.
2015-10-05 00:00:00

FILMBOX PRÉMIUM MOZICSATORNÁK KÍNÁLATUNKBAN!


FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD


FilmBox Prémium Csomag – azoknak, akiknek a jó nem elég, a tökéletes kell!


Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás – ezt kínálja a FilmBox család pay tv rendszerű csomagja. A prémium csomag részeként a FilmBoxExtra HD, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium valamint a FilmBox Family csatornákat biztosítjuk digitális előfizetőink részére. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood megasikerei! Ezek a FilmBox prémium csatornák által biztosított extra szolgáltatások, melyeket az előfizetői csomag mellett, mindössze havi 990 Ft-os külön díj ellenében lehet elérni.


Tartalmas minőség és minőségi tartalom!


A FilmBox csatornák a FilmBox Family kivételével 24 órában kasszasikereket és szakmai elismerésben részesült alkotásokat sugároznak, szinkronizálva és reklámok nélkül. Az egyes csatornák önálló, egymástól független tartalommal rendelkeznek. Sztárok, akciók, szellemi felfrissülés, családi szórakozás. Ezt kínálja Önnek a FilmBox!


 2015-09-25 14:00:00

 


DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS!


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. szeptember 28-án munkatársaink fejállomás korszerűsítési munkákat végeznek. Az új digitális rendszerű berendezések alkalmazásával, lehetőség nyílik a nagyfelbontású (HD) műsorok számának növelésére, valamint a meglévő digitális adások képminőségének javítására. A telepítési munkák miatt a jelzett napon a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásban időszakos leállások várhatóak. A módosítások miatt a digitális televízió készülékek és a beltéri egységek újrahangolása szükséges! 


További segítség:


Beltéri egység behangolási segédlet


 Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.


 


 2015-09-10 12:00:00

ÉRTESÍTÉS!
A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. azon Ügyfeleinél, akiknél 45 napon túli díjtartozás áll fenn, 2015. október 1-től (Csütörtök) a jelszolgáltatást szünetelteti. A díjhátralék rendezésénél azon befizetések kerülnek elszámolásra, amelyek a szolgáltató számlájára 2015. szeptember 24-ig beérkeztek. Ismételt visszakapcsolásra akkor kerülhet sor, ha a díjtartozás összege annak kamataival együtt, valamint a televízió szolgáltatás esetében 3.900 Ft-os, Internetszolgáltatás esetében 2000 Ft-os visszakapcsolási díj kiegyenlítésre kerül. 


 


Köszönettel:Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!