AKTUÁLIS AKCIÓK ÜGYFÉLKAPU ONLINE MEGRENDELÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2014-03-26
Aktuális2014-04-14 00:00:00

 


Tisztelt előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 18-án (pénteken), hajnali 3 és reggel 6 óra közötti időszakban karbantartási munkálatok miatt a kábeltelevíziós és internet szolgáltatásban kimaradások várhatóak.


Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.


 


 2014-04-04 12:00:00

ÉRTESÍTÉS!
A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. azon Ügyfeleinél, akiknél 45 napon túli díjtartozás áll fenn, 2014. április 29-től (kedd) a jelszolgáltatást szünetelteti. A díjhátralék rendezésénél azon befizetések kerülnek elszámolásra, amelyek a szolgáltató számlájára 2014. április 25-ig beérkeztek. Ismételt visszakapcsolásra akkor kerülhet sor, ha a díjtartozás összege annak kamataival együtt, valamint a televízió szolgáltatás esetében 3.900 Ft-os, Internetszolgáltatás esetében 2000 Ft-os visszakapcsolási díj kiegyenlítésre kerül.


Köszönettel:Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-03-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


A digitállis televíziós szolgáltatásaink fejlesztése során a napokban bevezetésre kerül az elektronikus csatornasorrend (LCN, Logical Channel Number) szolgáltatás. 


Az LCN információk továbbításával lehetőség nyílik a korszerű digitális TV készülékeken
a szolgáltatói csatornasorrend megjelenítésére.
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a TV készülékek üzembe helyezésekor vagy újbóli
behangolásakor a televízió programok rendezetten, tematika szerint csoportosítva jelennek meg,
így a legtöbb esetben feleslegessé válik az időrabló kézi csatornasorrend rendezés.


Természetesen a jövőben is lehetőség van egyedi sorrend beállítására,
ez a TV készülékeken a "Kedvencek" beállítása menüpont használatával lehetséges.
A "Kedvencek" beállítást a TV használati útmutatója részletezi.
(Az LCN sorrend megjelenítését nem mindegyik készülék támogatja!)
Az aktuális LCN kiosztást a "Letölthető dokumentumok" menüpont
"LCN kiosztás" kiadványban találhatják meg.


Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft.
2014-03-06 10:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


 


Örömmel értesítjük Önöket, hogy az elmúlt hónapok műszaki fejlesztéseinek köszönhetően az eddigieknél jóval nagyobb, akár 200 Megabit/s-os letöltési sebességet is lehetővé tevő internetes csomagokat tudunk ajánlani Önöknek a jelenlegi csomagokéval azonos árakon.


Bővebb információkkal a már ismert elérhetőségeinken ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-03-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 1-től kezdődően a kábeltelevíziós és internetszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek módosulnak. 2014. április 1-től az alábbiakban változik a kábeltelevízió szolgáltatás esetében előfizethető csomagok kínálata:


Az Alapcsomag kínálatában a Cartoon Network csatornát a Nickelodeon csatorna váltja fel. A Digitális Bővített csomagban a Boomerang csatornát a Disney Channel csatorna váltja. A CNN műsorának továbbítása 2014.  április 1-től megszűnik hálózatainkon, helyette az EuroNews magyar nyelvű hírműsora látható. Az Internet szolgáltatásra vonatkozó ASZF 4. sz. melléklete új előfizetési csomagokkal bővül, valamint egyes díjcsomagok és eseti díjak változnak 2014. április 1-i határnappal. Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy műsorkínálatunkban további fontos változások várhatóak, melynek részleteiről Ügyfélszolgálati Irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9), Információs csatornánkon és a honlapunkon találnak aktuális tájékoztatást.


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


A 2014. április 1. napjától érvényes Általános Szerződési Feltételek  2013. március. 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.) valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-02-14 00:00:00

INGYENES INTERNET HOTSPOT A FŐTÉREN!


Örömmel értesítjük Vác város polgárait, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. megindította Vácott a mindenki által elérhető ingyenes internetszolgáltatási hálózati pont szolgáltatását.  


Az első szabadon használható Wi-Fi Hotspotok* a város főterén, a Széchenyi utcában, és a buszpályaudvar területén teszik lehetővé az okostelefonon, tableten, notebookon történő internethasználatot. Keressék a "DigitalVac Hotspot"-okat a belvárosban és internetezzenek szabadon! 


Helyi szolgáltatóként kiemelt fontosságú célunk Vác lakosainak teljeskörű kiszolgálása, ehhez kapcsolódóan tervezzük az ingyenes Wi-Fi internet szolgáltatási pontok (Hot-Spot) folyamatos bővítését városunkban.


 


*A "DigitalVác" hotspot szabad, bárki által igénybe vehető 2,4 GHz-es sávon üzemelő Wi-Fi internet szolgáltatás, mely sávszélességben és időben korlátozott. (Beállítható időtartam elteltével a böngészőben felugró lapon kell engedélyezni az internet kapcsolat folytatását) További információkkal ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 2014-01-06 00:00:00

ITT A SUPER TV2!


A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, prémium kábelcsatornája 2014. januárjától a Digitális Extra 2 csomag részeként vált hozzáférhetővé előfizetőink számára.


 A csatorna színvonalas és népszerű saját gyártású szórakoztató és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel nézők százezreinek mindennapjait teszi izgalmasabbá. A SuperTV2-n a számos újdonság mellett olyan közkedvelt műsorok is visszatérnek, mint például A Nagy Duett, a Hal a tortán vagy a Propaganda.


 A minőségi műsorkínálatának köszönhetően a SuperTV2 rövid idő alatt a kábelcsatornák élmezőnyébe került mind ismertség, mind nézettség tekintetében, így a SuperTV2 kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának.


 A Digitális Extra 2 csomagról bővebb információkat a www.digitalvac.hu honlapunkon valamint ügyfélszolgálatunk 27/317-473-as telefonszámán kaphatnak érdeklődő előfizetőink.


 2013-12-20 16:00:00

M3 ANNO A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. hálózatán!


 


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a sokak által várt nosztalgia tv csatorna az M3 Anno műsora a karácsonyi időszakban  (2014. január 6-ig) díjmentesen fogható hálózatunkon az UHF 40-es csatornán, valamint digitális adásrendszerben a 410 MHz-es stream-ben. 2013-12-02 00:00:00

 


HBO GO BÁRMIKOR. BÁRHOL.


 


Tisztelt Előfizetőink!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy hazánkban az elsők között, már a Vác Városi Kábeltelevízió hálózatán is hozzáférhető az HBO GO szolgáltatás!


A HBO GO szolgáltatás több mint 1500 órányi HBO tartalomhoz való hozzáférést kínál bárhol, és bármikor! 


Az HBO GO egy internetalapú videófilmtár szolgáltatás, mellyel az HBO MaxPak előfizetői - egy gyors regisztráció után - annyiszor nézhetik meg a legjobb filmeket és sorozatokat számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy Smart TV-n, ahányszor csak szeretnék, a nap 24 órájában, a hét minden napján.  • Korlátlan hozzáférés több mint 1500 órányi műsorhoz

  • Bárhonnan elérhető internetkapcsolaton keresztül

  • Legális hozzáférés exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO produkciókhoz és sorozatokhoz

  • Egyszerű és könnyen kezelhető felület

  • Kiemelt sorozattartalmak akár már a TV premier előtt


A szolgáltatásról és a folyamatosan frissülő műsorkínálatról azHBO GO honlapján tájékozódhatnak előfizetőink, további információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre! (2600 Vác, Zrínyi u. 9. Tel.: 27/317-473 info@digitalvac.hu) A tájékoztatás nem teljeskörű!


 2013-12-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


 


Tisztelt Előfizetőink!


 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. január 1-től kezdődően a kábeltelevíziós szolgáltatások díjai átlagosan 2,3%-kal emelkednek. (Szolgáltatási csomagtól függően 0-2,7%-os mértékben.) A díjváltozásokat, a 4% körüli inflációs ráta, a hazai és külföldi műsorszolgáltatók díjaiban bekövetkezett emelkedések, valamint a devizaárfolyamok növekedése indokolja.


2014. január 1-től a következőkben változik az előfizethető csomagok kínálata:
Az Alapcsomag kínálata a Film Plusz és a Muzsika TV programjával bővül. A Filmbox csatorna a Digitális Bővített csomagba kerül áthelyezésre. A Deutsche Welle adását január 1-től már csak digitális formában továbbítjuk hálózatainkon. A Viasat 3 és az Eurosport csatornák vételi helye a frekvenciakiosztásban felcserélődik. Mindezek alapján 2014. január 1-től a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. Általános Szerződési Feltételeinek legfontosabb változásai a következők:


(ÁSzF 4. Sz. melléklet): Alapcsomag: 4.300 Ft/hó; Digitális Bővített I-II. csomag: 5.400 Ft/hó; Digitális Sport csomag: 4.800 Ft/hó;


Dig. Bővített+Dig. Sport csomag: 5.900 Ft/hó; HBO előfizetés: 2.400; Ft/hó; HBO Max Pak: 3.000 Ft/hó; Digitális Extra I-II. csomag: 600 Ft; Kombi csomag: 2.150 Ft/hó ;Műszaki kedvezményes csomag: 1.850 Ft/hó; Szüneteltetési díj: 610 Ft/hó. Visszakapcsolási díj: 3.900 Ft; Felszólító levél díja: 250 Ft; Felszólító levél díja (ajánlott tértivevényes levél): 660 Ft


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy műsorkínálatunkban további fontos változások várhatóak, melynek részleteiről Ügyfélszolgálati Irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9), Információs csatornánkon és a honlapunkon találnak aktuális tájékoztatást.


 


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


 


A 2014. január 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2013. december. 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.) valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


 


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


A helyi szolgáltató”


 2013-11-21 00:00:00

A z év végén megszűnik a KidsCo gyerekcsatorna magyarországi terjesztése.2013. december végétől a csatorna tulajdonosi döntése alapján, megszűnik a KidsCo csatorna magyarországi terjesztése. A csatorna a Digitális Bővitett csomagban volt elérhető a Vác Városi Kábeltelevízió hálózatán. 


 


Megértésüket köszönjük!


 


 2013-10-14 00:00:00

ITT A MOBIL 9 DÍJCSOMAG AZ OLCSÓ MOBILHÍVÁSOKHOZ!


 


 


Tudta, hogy november 1-től akár 29 Ft-os percdíjjal is hívhatja kábeltelefonjáról az összes magyarországi mobil telefonszámot az új MOBIL 9 díjcsomaggal?


A díjcsomag havidíja 2900 Ft, amely teljes egészében lebeszélhető. Minden időben egységesen 29 Ft-ért indíthat hívásokat mobil irányokba, valamint
9 Ft-ért minden vezetékes irányba. Számoljon utána és használja kedvező percdíjakkal otthoni kábeltelefonját!


 2013-07-25 00:00:00

DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS TÁJÉKOZTATÓ


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. kábeltévé előfizetői továbbra is
használhatják a jelenlegi tévékészüléküket!

Mint arról már Előfizetőink is bizonyára értesültek, 2013 augusztusától megszűnik a hagyományos
földfelszíni analóg televíziós sugárzás Magyarországon, és helyébe a korszerűbb, jobb vételi
minőséget adó és több csatorna vételére alkalmas digitális műsorszórás lép.


Az átállás leginkább azokat a tévénézőket érinti, akik eddig hagyományos antennával fogták a földfelszíni analóg műsorokat.


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. előfizetőit azonban nem érinti a változás, hiszen jelenlegi és
jövőbeli Előfizetőinknek ez esetben semmilyen tennivalójuk nincsen:


náluk nem fog elsötétülni a televízió képernyője, mert az átállással nem szűnnek meg analóg
kábeltelevíziós csomagjaink: a digitális szolgáltatásaink mellett párhuzamosan futó analóg
szolgáltatásokkal továbbra is állunk Előfizetőink rendelkezésére.


Ha kábeltévé előfizető, Önnek semmi teendője nincs a digitális átállással kapcsolatban!


https://www.youtube.com/watch?v=rMp4efP7DkE


 


Bízunk benne, hogy a fenti információinkkal kellő és megnyugtató tájékoztatást tudtunk nyújtani az Ön számára. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat személyesen a 2600 Vác, Zrínyi utca 9. szám alatt nyitva tartási időben,


vagy hívja a 27/317-473-as
telefonszámunkat.
Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2013-06-30 00:00:00

Értesítés a kábeltelevíziós és internet szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeinek módosításáról 


Ezúton értesítjük tisztelt előfizetőinket, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 2013. év augusztus hó 01. napi hatállyal módosítja kábeltelevíziós és internet szolgáltatásának (a továbbiakban: "szolgáltatás") Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF). A módosításra a programcsomagok változása (bővítése) valamint az üzleti folyamatokban bekövetkezett változások  miatt került sor. A módosítással érintett részek és mellékletek nagy terjedelmük miatt nem kerülnek jelen közlemény útján közzétételre, azonban honlapunk "letölthető dokumentumok" menüpontja alatt az ASZF változással kapcsolatos részletes tájékoztató dokumentum érhető el.


2013. augusztus 1-től a következőkben változik az elõfizethetõ csomagok kínálata: Az Alapcsomag kínálata az Euronews műsorával, valamint teszt jelleggel az Ipoly TV adásával bővül. A Dorcel TV csatornát a  Daring! TV műsora váltja a Digitális Extra csomagban. A Digitális Extra csomag tartalma a Free X és a Frenchlover csatornákkal bővül. A Digisport1 és Digisport2 adásai HD rendszerben is továbbításra kerülnek. 


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2013. augusztus 1-tõl kezdõdõen a kábeltelevíziós és internetes szolgáltatásokkal összefüggő egyes egyedi adminisztrációs díjak megváltoznak: Adminisztrációs II. díj: 800 Ft; Hálózat átvizsgálási díj:5500 Ft; Szerződés módosítási díj:3200 Ft 


Tájékoztatjuk, hogy az Elõfizetõket szerzõdésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésrõl szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerzõdési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Elõfizetõ jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követõ 8 napon belül a szerzõdés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az elõfizetõ számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az elõfizetõ az értesítéstõl számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az elõfizetõi szerzõdést. Nem mondhatja fel az elõfizetõ az elõfizetõi szerzõdést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott idõtartam alatt igénybe veszi és az elõfizetõi szerzõdést az ebbõl eredõ kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az elõfizetõ felmondja az elõfizetõi szerzõdést, a szolgáltató az elõfizetõtõl nem követelheti a szerzõdés felmondását követõ idõszakra esõ kedvezmény összegét. A 2013. augusztus 1. napjától érvényes kábeltelevízió elõfizetési havidíjakat Általános Szerzõdési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2013. június 30. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9. ) és a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetõk.


 2013-05-17 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk 2012. június 1-től kezdődően a fennálló díjhátralékok után az ASZF szerinti módon kamatot számít fel. A kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat értéke. 


 


Kivonat az ASZF -ből


7.1.6. A Szolgáltató által kibocsátott számla megfizetésének napja és egyben az Előfizető részéről
történő pénzügyi teljesítés napja az a naptári nap, amikor a számla szerinti összeg a
Szolgáltatóhoz megérkezik (készpénzes fizetés esetén a Szolgáltató részére átadásra kerül,
pénzintézeti teljesítés esetén a Szolgáltató bankszámláján jóváírják). A Szolgáltató jogosult
késedelmi kamat felszámítására abban az esetben, ha az Előfizető a számlán feltüntetett időpontig
a számla összegét nem fizeti meg. A késedelmi kamatfizetési kötelezettség kezdő napja a
számlán feltüntetett fizetési határidőt követő nap. A késedelmi kamatfizetési kötelezettség
mindaddig fennáll, amíg az Előfizető a számla szerinti összeget nem fizeti be. A kamatfizetési
kötelezettség akkor is beáll, ha a kötelezett késedelmét kimenti.


 


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2013-04-19 00:00:00

DIGI SPORT ADÁSOK MÁR HD FELBONTÁSBAN IS!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a sportszeretõ váci közönség igényeire reagálva, 2013. áprilisától kezdõdõen a Digi Sport 1 HD és a DigiSport 2 HD sportcsatornákat is felveszi kínálatába.              A nagyfelbontású (Full HD) műsorok csúcsminőségű, a hagyományos televíziózáshoz viszonyítva  akár ötször részletgazdagabb képe szinte a nappaliba hozza a stadionok hangulatát, minőségi szórakozást kínálva a sportműsorok kedvelőinek.


A Digi Sport HD adások a digitális adásrendszerben a 394 MHz-es stream-en QAM 256-os modulációval kerülnek továbbításra, jelenleg kódolatlan formátumban. A DigiSport 1 HD és Digi Sport 2 HD műsorai megegyeznek az alapcsomagban továbbított Digi Sport csatornák műsoraival.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2013-04-16 00:00:00

Vételi adatok változása a digitális adásrendszerben!


 


Tisztelt Előfizetőink!


 


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. új HD felbontású műsorokat indít, ezért  a digitális csatornakiosztásában műszaki okok miatt 2013. április 16-tól kezdődően a következő változások történtek:


Az M1, M2, Duna, Duna World műsorok HD (nagy felbontású) adásai a 138 MHz-es stream-ből a 370 MHz-es stream-be kerültek áthelyezésre. Az áthelyezést követően a közszolgálati műsorok már Full HD felbontásban is élvezhetőek! 


Vételi paraméterek:


Felbontás: 1920*1080 i Full HD (MPEG4)


Frekvencia: 370 MHz


Symbol rate: 6875


Moduláció: QAM 256


 


További változások a digitális csatornakiosztásban:


 


-Az ATV adása a 450 MHz-es stream-ről a 378 MHz-es stream-be költözik,


-A Film Cafe adása a 410 MHz-es stream-ről a 434 MHz-es stream-be költözik,


-A H!T Music adása a  378 MHz-es stream-ről a 386 MHz-es stream-be költözik.


A fenti csatornákat tartalmazó stream-ek QAM 64-es modulációval kerülnek továbbításra.


 


-Az Al Jazeera adása a 450 MHz-es stream-ről a 418 MHz-es stream-be költözik,


-A TVE adása a 434 MHz-es stream-ről a 418 MHz-es stream-be költözik.


-A Deutsche Welle  adása a 450 MHz-es stream-ről a 418 MHz-es stream-be költözik.


 


A 418 MHz-es stream QAM 256-os modulációval kerülnek továbbításra.


 


A változások az analóg csatornakiosztást nem érintik. Az új kiosztás érvényesítéséhez egyes TV készülékek újrahangolása szükséges! Az új csatornakiosztással és a  beállításokkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk ad bővebb tájékoztatást a 27/317-473-as telefonszámon.


 


Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2013-03-21 00:00:00

Kövessen Minket a Facebookon is!


Kedves Előfizetőink, leendő Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy immár nyomon követhetőek vagyunk a facebook-on is.
Kérjük Önöket, egy "tetszik"-kel segítsék munkánkat, hogy a legfrissebb hírekkel tudjunk szolgálni nap mint nap.

Köszönettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


www.facebook.com/Digitalvac


 


 2013-03-08 00:00:00

HAMAROSAN ÚJ CSATORNÁK A VÁCI KÁBELTV KÍNÁLATÁBAN!


 


Erotika minden mennyiségben!


Márciusban több új csatornával bővítjük kínálatunkat, melyekből a Free X TV és a Frechlover TV csatornák lesznek láthatóak elsőként. Mindkét csatorna a féktelen szenvedélyek világába kalauzolja el a nézőket, a nap 24 órájában erotikus filmek színes kínálatával nyújt kizárólag felnőtt nezőinek igényes szórakozást.  A csatornák a Digitális Extra csomagban lesznek láthatóak.


Most tavaszi akciónk keretében a Digitális Extra csomag mindössze havi 400 Ft-ért hozzáférhető, amennyiben már rendelkezik más digitális előfizetői csomaggal (Digitális Bővített vagy Digitális Sport csomagok valamelyikével).


 


 2013-03-04 00:00:00

I T T   A C O M E D Y   C E N T R A L !


 


Sokak kívánságára megérkezett a Comedy Central az alapcsomag kínálatába!
A Comedy Central programkínálatában a humoré a főszerep! A csatorna műsorában főleg vígjátékok, nagy tévétársaságok humoros sorozatai, továbbá vásárolt és saját gyártású félórás showműsorok szerepelnek. Ez utóbbiakban számos, korábban országos szinten alig vagy egyáltalán nem ismert humorista kerülhetett képernyőre. Legnépszerűbb műsorai a „Dokik” a „Family Guy” a „South Park” epizódjai. A csatorna a megszűnt Hálózat televízió helyén az U36-os csatornán,digitális adásrendszerben a 482 MHZes streamben látható.2013-01-03 00:00:00

ISMÉT SPORTKLUB!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a sportszeretõ váci közönség igényeire reagálva, 2013. januárjától kezdõdõen a SportKlub  sportcsatornát ismét felvette az Digitális Sport csomag kínálatába. A műsor a  458 MHz-es digitális multiplexben fogható a Sport2 csatorna helyén. A Sport2 adása a 466 Mhz-es multiplexben továbbra is elérhető marad.


Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait a  27/317-473-as telefonszámon.2012-12-18 00:00:00

Felejtse el a „Sárga csekket”!


Ön megszabadul a „Sárga csekktõl”, Mi csökkentjük az elõfizetési díjat!


Szeretnénk figyelmébe ajánlani a postai készpénzátutalási megbízásnál (sárga csekknél) kényelmesebb és gyorsabb díjfizetési lehetõségeket, valamint az így elérhetõ díjkedvezményeket. Amennyiben Ön e-számla igénylésével, csoportos beszedési megbízással vagy banki utalással fizeti ki a kábeltévés vagy internetes szolgáltatások díját, mi minden hónapban a kibocsátott számla díjából 100 Ft-ot elengedünk, így 2013-ban is tavalyi árakon veheti igénybe szolgáltatásainkat!


A Csekk kedvezmény valamint az e-számla lehetõségeirõl bõvebb felvilágosítással munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 27/317-473-as telefonszámon, vagy a 2600 Vác, Zrínyi u. 9. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban.2012-12-13 00:00:00

Tisztelt Elõfizetõink!Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2013 január 1-től kezdődően
a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. hálózatain is fogható az RTL 2 adása.
A műsor a külön előfizethető Digitális Extra 2 díjcsomagban látható.
Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait a
27/317-473-as telefonszámon.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2012-12-01 00:00:00

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

Szupergyors Internet + Ajándék Kábel TV!

100 Megás Szupergyors Internet + 51 TV csatornás KábelTV elõfizetés
együtt most 17000 Ft Helyett csak 9999 Ft!!

Az akció feltételei:

100/50 Mbit Internet 12900 Ft/hó helyett 9999 Ft/hó,
51 csatornás kábeltévé csomag 4100 Ft helyett 0 Ft.
24 hónap hûségidõ vállalása esetén, elektronikus számlázás igénylésével. A 100/50 Mbit Internet szolgáltatás az optikai hálózattal lefedett területeken érhetõ el.
A tájékoztatás nem teljes körû, további kérdések és információk tekintetében munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 27/317-473-as telefonszámon, vagy az info@digitalvac.hu e-mail címen.2012-10-15 00:00:00
MEGÁLLÍTHATÓ, RÖGZÍTHETŐ, VISSZATEKERHETŐ ÉLŐ ADÁS

Több mint 90 TV csatorna digitális minőségben, egyes műsorok akár HD felbontásben is a Váci Kábeltelevízió hálózatán!


Bővebb információ: Ügyfélszolgálati Irodánkban
2600 Vác, Zrínyi u. 9. T.: 27/ 317-473


2012-06-29 00:00:00
Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 2012. év július hó 29. napjától módosítja a hírközlési szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit. A módosításra az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 6./2011.(X.06.) NMHH rendelet rendelkezéseinek való teljeskörű megfelelést célzó pontosítási igények, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény módosítása miatt került sor, a hatályos jogszabályoknak való megfelelés érdekében.
A módosítások indokául szolgálnak továbbá az időközi felmerült további pontosítási igények, valamint az üzleti folyamatokban és körülményekben, továbbá műszaki feltételekben bekövetkezett lényeges változások.
A módosított ASZF a szolgáltató honlapjának "Szerződési Feltételek" menüpontja alól letölthető, illetve a Szolgáltató ügyfélszolgálati irodájában (2600 Vác, Zrínyi u. 9.) megtekinthető.

Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


2012-06-17 00:00:00
Egyszerűbb számlakezelés a Vác Városi Kábeltelevízió Kft-nél!

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2012. augusztus 1-től kezdődően az azonos néven és szolgáltatási címen futó kábeltelevíziós és internet szerződések esetében a szolgáltatásokról szóló számlák összevonásra kerülnek, így az eddigi két külön számla helyett a fenti időponttól már csak egy számla kerül kibocsátásra. További fontos információ, hogy 2012. július 1-től a kábeltelevíziós szolgáltatásból nyújtott díjkedvezmények minden hónapban feltüntetésre kerülnek, és megtörténik a számlában a kedvezmények érvényesítése is.

Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


2012-06-14 13:12:48
Telefonáljon Kábeltelefonon Adómentesen!

A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. és a Dunakanyar Holding Kft. által működtetett a Kábeltelefon szolgáltatását választva, a hálózaton belüli hívások továbbra is ingyenesek és a bevezetendő telefonadó sem terheli a lebeszélt perceket*.

A kábeltelefon szolgáltatással akár 20-30%-kal is csökkentheti telefonszámláját!
Nincs kapcsolási díj, a hálózaton belüli hívások ingyenesek*.
Továbbra is a megszokott módon meglévő vezetékes készülékével és telefonszámával telefonálhat már mindössze 999 Ft-os havidíjtól.
Belföldi hívások már 7,80 Ft-tól, budapesti hívások már 4,20 Ft-tól.

*A tájékoztatás nem teljeskörű! A részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:
2600 Vác, Zrínyi u. 9. Tel:27/317-473
e-mail:info@digitalvac.hu


2012-04-30 00:00:00
Tisztelt Ügyfelünk!
Kedves Szülő!


Amint bizonyára Ön is tapasztalta, a kábelhálózatokon ma már rendkívül sokféle, valamennyi korosztály igényét és ízlését kiszolgáló csatorna jut el a magyarországi otthonokba. Közöttük olyanok is előfordulhatnak, amelyek kizárólagosan vagy többségében felnőtteknek szóló, illetőleg a gyermekek, kiskorú fiatalok szellemi, lelki fejlődésére károsan ható (félelemkeltő, erőszakos vagy szexuális) tartalmakat sugároznak. Ezek szándékos vagy akár véletlenszerű megtekintésétől többféle módon is megóvhatja gyermekét. A digitális televíziós szolgáltatásokhoz biztosított set-top-box vevőkészülékek már kódolt gyerekzárral rendelkeznek ehhez, de hagyományos analóg tévészolgáltatás esetén is sokat tehet azért, hogy gyermekei biztonságosan tévézzenek. Ehhez szeretnénk Önnek segítséget nyújtani a honlapunk "Szerződési Feltételek" menüpontjából elérhető és letölthető a szülői zár használatához kapcsolódó dokumentációval.

Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


2011-12-09 00:00:00
ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2012. januárjától a díjbeszedői rendszert megszüntetjük, a fenti időpottól kezdődően készpénzes fizetésre csak az ügyfélszolgálati irodában lesz mód. A kábeltelevíziós számlákat zárt borítékban a levélszekrényekbe juttatják el kollégáink.

Megértésüket köszünjük.

Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!