AKTUÁLIS AKCIÓK ÜGYFÉLKAPU ONLINE MEGRENDELÉS DÍJFIZETÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2015-10-05
Aktuális2015-10-05 00:00:00

FILMBOX PRÉMIUM MOZICSATORNÁK KÍNÁLATUNKBAN!


FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD


FilmBox Prémium Csomag – azoknak, akiknek a jó nem elég, a tökéletes kell!


Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás – ezt kínálja a FilmBox család pay tv rendszerű csomagja. A prémium csomag részeként a FilmBoxExtra HD, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium valamint a FilmBox Family csatornákat biztosítjuk digitális előfizetőink részére. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood megasikerei! Ezek a FilmBox prémium csatornák által biztosított extra szolgáltatások, melyeket az előfizetői csomag mellett, mindössze havi 990 Ft-os külön díj ellenében lehet elérni.


Tartalmas minőség és minőségi tartalom!


A FilmBox csatornák a FilmBox Family kivételével 24 órában kasszasikereket és szakmai elismerésben részesült alkotásokat sugároznak, szinkronizálva és reklámok nélkül. Az egyes csatornák önálló, egymástól független tartalommal rendelkeznek. Sztárok, akciók, szellemi felfrissülés, családi szórakozás. Ezt kínálja Önnek a FilmBox!


 2015-09-25 14:00:00

 


DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS!


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. szeptember 28-án munkatársaink fejállomás korszerűsítési munkákat végeznek. Az új digitális rendszerű berendezések alkalmazásával, lehetőség nyílik a nagyfelbontású (HD) műsorok számának növelésére, valamint a meglévő digitális adások képminőségének javítására. A telepítési munkák miatt a jelzett napon a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásban időszakos leállások várhatóak. A módosítások miatt a digitális televízió készülékek és a beltéri egységek újrahangolása szükséges! 


További segítség:


Beltéri egység behangolási segédlet


 Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.


 


 2015-09-10 12:00:00

ÉRTESÍTÉS!
A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. azon Ügyfeleinél, akiknél 45 napon túli díjtartozás áll fenn, 2015. október 1-től (Csütörtök) a jelszolgáltatást szünetelteti. A díjhátralék rendezésénél azon befizetések kerülnek elszámolásra, amelyek a szolgáltató számlájára 2015. szeptember 24-ig beérkeztek. Ismételt visszakapcsolásra akkor kerülhet sor, ha a díjtartozás összege annak kamataival együtt, valamint a televízió szolgáltatás esetében 3.900 Ft-os, Internetszolgáltatás esetében 2000 Ft-os visszakapcsolási díj kiegyenlítésre kerül. 


 


Köszönettel:Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2015-08-03 00:00:00

Változások egyes digitális adások műszaki paramétereiben!


Tisztelt Előfizetőink!


Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. augusztus 1-től -a műsorszolgáltató döntése alapján- a Sext Senso, TGirls TV, Teleitalia, Pink O TV, SCT, CentoXCento csatornák adása MPEG 4 kódolásra vált. A régebbi típusú beltéri egységek nem alkalmasak az MPEG 4 kódolású műsorok vételére, ezért ezeken a készülékeken a felsorolt csatornák műsora nem látható.


Az MPEG4 adások vételére nem alkalmas készülékek: Technisat Digit MF 4 K, Teletronik S100


Az új tipusú beltéri eszközök (Amiko HD) illetve a modern LCD TV készülékek már alkalmasak az új rendszerű adások vételére, ezért ezeken a készülékeken továbbra is foghatóak a felsorolt műsorok.


Az MPEG 4 adásokkal kapcsolatos további információkkal az Ügyfélszolgálat munkatársai állnak szíves rendelkezésükre!


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 


 


 2015-07-17 00:00:00

ÚJ SPORTCSATORNA KÍNÁLATUNKBAN!

Július 18-án indul a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport.


 


Az új adón napi 10 órányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Forma-1, a vizes világbajnokság és nem utolsó sorban a labdarúgó Bajnokok Ligája is, amelyik visszatér a közmédia képernyőire.


Az M4 Sport elsősorban a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik majd, mind az öt látványsportág és a 16 kiemelt sportág is folyamatosan jelen lesz a képernyőn. Már most biztos, hogy az M4-en lesz látható a kazanyi vizes világbajnokság, valamint a pekingi atlétikai VB is. Természetesen 2016 legnagyobb sporteseményeit, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot és a riói olimpiát is közvetíti az M4 Sport. A nyári játékokat a közmédia összes csatornáján és az interneten is figyelemmel lehet majd kísérni. A csatorna teljes sportműsor választékát július 18-tól láthatják nézőink.


Az M4 Sport műsorának indulása miatt az analóg és digitális csatornakiosztásunkban is módosítások váltak szükségessé. Az M4 Sport műsora analóg hálózaton az S8-as csatornán (a Duna World régi helyén), digitális adásrendszerben HD minőségben a 370 MHz-es streamben, SD minőségben a a 466 MHz-es streamben látható. A Duna World analóg adása az UHF 53-as (727,25 MHz) csatornára költözik.


 További információkért kérjük, keressék Ügyfélszolgálatunkat az ismert elérhetőségek valamelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre!2015-07-01 00:00:00

Tájékoztató a számlázásban történő változásról.


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy technikai okokból a 2015. július, augusztus és szeptember havi számlákat 2015. június hónapban készíti el társaságunk. A jelzett időszakra kiadott számlák esetében a számla kelte 2015. június 30. A számlázás és kézbesítés eddig megszokott rendjében más változás nem történik, a számlákat továbbra is a számlán jelzett fizetési határidőig kérjük befizetni. 2015. októberétől a számlázás rendje visszaáll a korábbi


rendszerre. 2015-06-29 00:00:00 


Változások a digitális csatornakiosztásunkban!


Júliustól kezdődően bővülnek és a jogszabályi változásoknak megfelelően a digitális TV-szolgáltatásokban a nagy felbontású HD-változatokkal együtt az MTVA műsorai egységesen a legkönnyebben elérhető csatornahelyekre kerülnek. Ezzel összefüggésben a tévénézők többségének a szolgáltatásában megváltozik a csatornák sorrendje is, így több tévéadás is a megszokottól eltérő, új programhelyre kerül. A nézőknek ezért érdemes újra áttekinteniük a tévécsatornák sorrendjét és szükség esetén beprogramozniuk az új adásokat, illetve ha lehetséges, egyes műsorokat a kedvencek közé is beállíthatnak digitális vevőkészülékükön. A médiaszolgáltatásokról, illetve a digitális televíziózásról szóló törvények július 1-jétől hatályos módosításának megfelelően a műsorterjesztők ezentúl a digitális televízió szolgáltatásokban alapbeállításként egységesen a csatornasorrend első helyein szerepeltetik a közszolgálati tévéadásokat. Amennyiben a szolgáltatók nagy felbontású, úgynevezett HD-adásokat is továbbítanak, úgy a közszolgálati tévéműsoroknak ezeket a változatait is a legkényelmesebben elérhető helyek között kell szerepeltetniük, ezután következhet a sorban a többi csatorna. A közszolgálati műsorok egységes előre kerülésével összefüggésben ugyanis a többi csatorna az eddiginél magasabb sorszámú programhelyre tolódik át. Érdemes ezért figyelni az információs csatornán és a www.digitalvac.hu honlapunkon közzétett tájékoztatóinkat, illetve áttekinteni a megváltozott csatornasorrendet. A digitális szolgáltatások egy része lehetőséget ad kedvencek beállítására is, így a gyakrabban nézett adások könnyebben és gyorsabban megtalálhatóak.A fenti jogszabályváltozások miatt bizonyos technikai módosításokat is kénytelenek vagyunk a digitális adásrendszerben bevezetni. A digitális adásrendszerben egységesen QAM 256-os moduláció váltja az eddigi QAM 64-es változatot. A változás pontos dátumáról honlapunkon és információs csatornánkon keresztül tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket. A módosítások szükségessé teszik minden digitális TV készülék és Set Top Box újrahangolását, amelyet a TV készülékek használati útmutatója alapján vagy a Set top boxok esetében a honlapunkon elérhető segédletek útmutatásai szerint végezzenek el az átállást követően.Köszönettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

2015-06-16 00:00:00

Nautical Channel HD felbontásban!


 


Értesítjük Tisztelt előfietőinket, hogy a vizes sportok csatornája, a  Nautical Channel adása immár HD- felbontásban is elérhető a Kábeltévé kínálatában. A HD felbontású műsorok vételéhez a nagy képfelbontást megjeleníteni képes TV készülék vagy HD settop box szükséges. A HD adásokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdésekkel keressék bátran ügyfélszolgálatunk munkatársait!


 2015-06-12 00:00:00

ONLINE DÍJFIZETÉSI LEHETŐSÉG HONLAPUNKON!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy honlapunkon keresztül 2015. júniusától közvetlen, online díjfizetésre is lehetőséget biztosítunk. Íly módon az esedékes számlák befizetése minden eddiginél kényelmesebbé válik, hiszen néhány kattintással, otthonról, postai sorbanállás nélkül intézhető a számlák rendezése. Az online fizetéshez  egy internetes vásárlásra is alkalmas bankkártyával (MasterCard, VISA, American Express stb) kell rendelkezni. A díjfizetési felület a honlapon a "Díjfizetés" menüpont alól érhető el. 


A kártyás vásárlás lebonyolításához az alábbi linken nyújtunk bővebb tájékoztatót:


http://www.digitalvac.hu/up/internetes_vasarlas_menete.pdf


Az online fizetési lehetőséggel kapcsolatban bővebb  információkkal ügyfélszolgálatunk munkatársai állnak szíves rendelkezésükre, a már ismert elérhetőségeinken.


Tisztelettel: 


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2015-06-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


 Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. július 1-től kezdődően a Vác Városi Kábeltelevízió Kft módosítja a kábeltelevízió ÁSZF 4. sz. melléklete szerinti szolgáltatáscsomagok összetételét az alábbiakban részletezettek szerint:


- A „Műszaki kedvezményes” és  „Kombi” csomagok kínálatában a Duna World adását az M4 Sport közszolgálati adó műsora váltja (az Mttv 74.§ 1. szerint). Az M4 Sport csatorna műsora ezen csomagok esetében analóg rendszerben kerül továbbításra.


- Az „Alapcsomag” programkínálatába 2015. július 1-től az M4 Sport csatorna műsora kerül felvételre, A műsor analóg és digitális HD rendszerben kerül továbbításra (az Mttv 74.§ 1.. szerint).


-A „Kombi” csomag kínálatában a Megamax műsorát a Nickelodeon csatorna műsora váltja 2015. július 1-től


Az ASZF 4. sz. mellékletében a „Közszolgálati csomag” leírása a vonatkozó szabályok szerint módosításra került. 


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


   Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2015-05-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni a közszolgálati műsorokkal (MTVA csatornák, M1, M2,.Duna..stb) kapcsolatos változásokról.

A napokban a közszolgálati csatornákon időszakosan közzétett, az MPEG2 adások lekapcsolásáról szóló tájékoztató feliratcsík jelent meg. A felhívásban foglaltakkal kapcsolatban előfizetőinknek semmiféle további teendője nincsen,  az ilyenkor  szükséges intézkedéseket a kábeltelevízió Kft. megteszi. 2015. július 1-jét követően a kábeltévé hálózaton továbbra is láthatóak lesznek analóg és digitális MPEG2 formátumban is az MTVA közszolgálati műsorai.
Előzetes információink szerint a 2015. július 1-től kezdődően elindul a közszolgálati sportadó, az M4 Sport műsora.
Az M4 Sport műsorának indulása miatt az analóg és digitális csatornakiosztásunkban változások várhatóak, melyekről információs csatornánkon, weboldalunkon és hírleveleinken keresztül értesítjük Tisztelt előfizetőinket.
További információkért kérjük keressék Ügyfélszolgálatunkat az ismert elérhetőségek valamelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre!

Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 2015-05-21 00:00:00

ELŐZZE MEG, HOGY ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEIT VILLÁMOK KÁROSÍTSÁK!


A nyári időjárás jellemzői a hirtelen jött záporok, zivatarok és a velük együtt lecsapó villámok is. Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban a villámcsapások hatásaitól az elektronikus eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják híradástechnikai berendezéseinket és számítógépeinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózatokon keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttathat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket is okozhat.


Hogyan védekezhetünk a villámkárok ellen? A legegyszerûbb és a legtöbb esetben hatásos védekezés, ha zivataros időjáráskor vagy villámlás esetén az összes elektronikus eszköz (pl. számítógép, modem, nyomtató, TV, HIFI, stb.) fali kábeleit kihúzzuk a csatlakozókból. Ilyen esetben mind a hálózati 230V-os,mind pedig az antennavezetéket is célszerű lecsatlakoztatni. Nyaralás vagy hosszabb távollét esetén szintén javasolt megtenni a fenti óvintézkedéseket. További megelőzési lehetőség a túlfeszültség-védelmi eszközök használata. A néhány ezer forintos kiegészítők hatékony védelmet nyújtanak az otthoni, irodai és vállalati felhasználóknak. Ne feledje, érdemes védeni értékes elektronikus berendezéseit a villámkárok ellen, hiszen egy esetleges villámcsapás miatti meghibásodás több tíz vagy százezer forintos kárt is okozhat Önnek.2015-02-23 00:00:00

Működésben a kórházi osztályok régi televíziói


 


Egy kórházban fekvő beteg mindenki számára szívszorító, és sokan segítenének abban, hogy az intézményben való tartózkodás idejére eltereljék figyelmüket betegségükről, fájdalmaikról. Ez a segítségnyújtás nem csak ünnepek idején, hanem egy esetleges látogatási tilalom alkalmával is fokozottabb. A 2015. év első influenzajárványa miatt elrendelt látogatási tilalom adományozója, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft., aki több fekvőbeteg osztály közösségi előtereiben biztosította azt a lehetőséget, hogy a működőképes, ám a digitális műsorok vételére alkalmatlan televízió készülékeket, alkalmassá teszi a földi sugárzású csatornák nézésére. Amikor a kórházban tartózkodó betegek hozzátartozói az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalomkor nem találkozhatnak családtagjaikkal, rokonaikkal, barátaikkal, jól jön egy kis műszaki segítség, például a külvilág dolgairól való tájékozódásban, az idő múlásának „gyorsításában”. Ez a gondolat motiválta a kórház vezetését és a Vác Városi Kábeltelevízió Kft-t ügyvezető igazgatóját is. Utóbbi a kórházi osztályok igényeinek megfelelően, összesen hét darab set top box készüléket adományozott azoknak az osztályoknak, ahol a betegek antenna vagy kábeltévé bevezetésének hiánya miatt a régi típusú készülékeken eddig nem tudtak tévét nézni.  

„Felkerestük Pintér Zoltánt azzal, hogy mit javasol az osztályokon található régi típusú, de működőképes televíziókészülékekkel kapcsolatban. Az ügyvezető igazgató úr azonnal felajánlotta, hogy kijönnek megnézni és felmérik a lehetőségeket." - mondta Sámoly György főigazgató. "Néhány nap leforgása alatt a Váci Kábeltelevízió Kft. munkatársai beállították a műsorsugárzáshoz szükséges technikai hátteret, és az osztályon tartózkodó járó betegek remélhetőleg, immár teljes egyetértésben nézhetik a különböző műsorokat. Köszönet érte - folytatta a kórház első embere.

Az Ápolási osztályon tartózkodó járó betegek szerint, így a világ történéseit képekben és hangban egyaránt nyomon követhetik, a szórakoztató műsorok „hangulatemelő” hatásáról nem is beszélve. 

„Az ünnepek alkalmával mindig van valamilyen program, amit az itt dolgozók, vagy a Lelkigondozó Szolgálat munkatársai szerveznek, de azért a mindennapok egyhangúságával lassan múlik az idő. Kis közösségben élünk itt, és próbálunk a körülményekhez alkalmazkodva minden lehetőséget kihasználni a tartalmas időtöltésre. Nagyon örülök, hogy végre van lehetőségünk tévét is nézni, jó beszédtémákat adhatnak a különböző műsorok." - mondta mosolyogva egy idős beteg.

„Hisszük, hogy megkönnyítjük a betegek számára a kórházban töltött időt. Ezzel az adománnyal az érintett neurológiai, sebészeti, kardiológiai és számunkra talán a legérthetőbb ápolási osztályon tartózkodó betegek komfortérzetének javítását nem csak társadalmi szerepvállalásnak, hanem munkatársaim nevében is kijelenthetem, emberi szerepvállalásnak is tekintjük." - nyilatkozta Pintér Zoltán ügyvezető.


Forrás:VácOnline.hu2015-02-12 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


 Tisztelt Előfizetőink!


 Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. március 1-től kezdődően a Vác Városi Kábeltelevízió Kft módosítja a kábeltelevízió ÁSZF 4. sz. melléklete szerinti szolgáltatáscsomagok összetételét az alábbiakban részletezettek szerint:


- A „Digitális Bővített csomag” programkínálatából a Music Mix /Super One csatorna 2015. március 1-től a csatorna műsorának megszűnése miattt kikerül


- Az „Alapcsomag” programkínálatába a Digi World HD, Digi Life, Digi Animal World TV csatornák kerülnek 2015. március 1-től felvételre


- Az „Digitális Bővített csomag” programkínálatába a  Paramount Channel csatorna kerül 2015. március 1-től felvételre


-A Music Channel csatorna a „Digitális Bővített csomagból” az "Alapcsomag" kínálatába kerül áthelyezésre.


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


   Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2015-02-04 00:00:00

HAMAROSAN PARAMOUNT CHANNEL!2015-01-19 00:00:00

ITT A DIGI WORLD HD!


Örömmel értesítjük Tisztelt előfizetőinket, hogy megérkezett kínálatunkba a Digi World HD!


A Digi World HD műsorán az ismeretterjesztés eddig nem látott minőségben érhető el! A tudományok és technika, a történelem, a zoológia, és megannyi más érdekfeszítő témakörben készült dokumentumfilmek a nap 24 órájában, tökéletes HD képminőségben, reklámok nélkül! 


A Digi World HD adása az alapcsomag kínálatában érhető el a 394 MHz-es digitális streamben. A csatorna műsora februártól az analóg rendszerben is továbbításra fog kerülni.


 HAMAROSAN TOVÁBBI DIGI CSATORNÁK ÉRKEZNEK KÍNÁLATUNKBA!


Üdvözlettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft


 


 


  2014-12-29 00:00:00

MEGÉRKEZETT A DIGIFILM!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. januárjától új mozicsatorna érhető el kínálatunkban. A DIGIFILM elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit! A legújabb mozisikerek mellett a csatorna kínálatában az utóbbi évek legjobb filmalkotásai is műsorra kerülnek, természetesen megszakítás és reklámok nélkül. A DIGIFILM egy külön előfizethető prémium csatorna, mely analóg hálózaton a C5-ös csatornán, digitális hálózaton, kódoltan a 450 MHz-es streamben fogható. Most igazán megéri előfizetni, hiszen mindössze havi 600 Ft-ért a mozi házhoz jön!


Kedvcsinálóként most egy hónapig ingyenesen elérhető a DIGIFILM adása a 52-es csatornán a francia TV5 csatorna helyén!


A tájékoztatás nem teljes körű, részletek az ügyfélszolgálaton! 2014-12-29 00:00:00

EROTIKA MINDEN MENNYISÉGBEN!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy jelentősen bővítettük a Digitális Extra I. csomag műsorkínálatát! A felnőtt tematikájú műsorokat tartalmazó csomag immár 9 TV csatornát tartalmaz, melyek közül a Satisfaction HD, SCT, Platinum TV, Premium Redlight, Exotica, Pink O TV Privee csatornák kerültek be újonnan kínálatunkba.


A Digitális Extra I. csomagról bővebb információkat az ügyfélszolgálatunk nyújt.2014-12-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. január 1-től kezdődően a kábeltelevíziós szolgáltatások díjai átlagosan 1,9%-kal emelkednek. (Szolgáltatási csomagtól függően 0-2,7%-os mértékben.) A díjváltozásokata a hazai és külföldi műsorszolgáltatók díjaiban bekövetkezett emelkedések, valamint a devizaárfolyamok növekedése indokolja. A további módosítások indokául szolgálnak az időközi jogszabály változások, további pontosítási igények, valamint az üzleti folyamatokban és körülményekben, továbbá műszaki feltételekben bekövetkezett lényeges változások.


A szolgáltató erre figyelemmel egyidejűleg módosítja a kábeltelevízió és internet ÁSZF 4. sz. mellékletei szerinti szolgáltatáscsomagok összetételét az alábbiakban részletezettek szerint:


 - Az „Alapcsomag” programkínálatában az AXN, Pax TV csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


- A „Digitális Bővített csomag” programkínálatában az AXN Black, AXN White csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


- Az „Alapcsomag” programkínálatába a Fox és Bonum TV csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


- Az „Digitális Bővített csomag” programkínálatába a Cool és FEM3 csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


- A Digitális Extra 1 csomag programkínálatában a Free X és FrenchLover csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


-A Digitális Extra 1 csomag programkínálatába a Satisfaction HD, SCT, Platinum TV, Redlight Premium, Teleitalia HD, DiabloX, Privé, csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


-Külön előfizethető prémiumcsatornaként a Digifilm csatorna kerül elosztásra a Szolgáltató hálózatain 2015. január 1-től


Az előfizethető szolgáltatáscsomagok díjai és egyéb díjtételek  2015. január 1-től:


 Alapcsomag: 4.400 Ft/hó; Digitális közszolgálati csomag: 1200 Ft/hó; Digitális Bővített I-II. csomag: 1150 Ft/hó; Digitális Sport csomag: 500 Ft/hó; Digi film előfizetés: 600 Ft/hó; HBO Pak előfizetés: 2.400; Ft/hó; HBO Max Pak: 3.000 Ft/hó; Digitális Extra 1. csomag: 800 Ft/hó; Digitális Extra 2. csomag: 300 Ft/hó; Kombi csomag: 2.200 Ft/hó ; Műszaki kedvezményes csomag: 1.900 Ft/hó; Szüneteltetési díj: 610 Ft/hó; Felszólító levél díja: 300 Ft; Felszólító levél díja (ajánlott tértivevényes levél): 750 Ft


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


A 2015. január 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2014. december 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.), valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


 Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 


 


 


2014-11-19 00:00:00

Tájékoztatás az MGM csatorna névváltozásáról


Tisztelt Előfizetőink!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a csatorna tulajdonosának döntése alapján az MGM csatorna új  neve 2014. november 20-tól AMC csatorna lesz, valamint képaránya 4:3-ról 16:9-re módosul. Az AMC csatorna műsorán filmek és televíziós sorozatok láthatóak.


Köszönjük megértésüket.


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-11-07 00:00:00

 


VÁLTSON DIGITÁLIS TELEFONRA!


MOST DUPLÁN MEGÉRI!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a 3 C Kft-vel együttműködve nyújtja előfizetői részére a digitális kábeltelefon szolgáltatást.


  Most minden új* kábeltelefon előfizetőnknek fél évig a havi díj 0 Ft, és azt követően fél évig mindössze 635 Ft!


 Ráadásként a számhordozási díjat is elengedjük!


*A tájékoztatás nem teljes körű! Részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:


 2600 VÁC, ZRÍNYI U. 9. TEL.: 27/317-473 E-MAIL: INFO@DIGITALVAC.HU


 


 2014-10-31 00:00:00

November 1-től!
A meghirdetett csomagajánlatok egyéni előfizetők részére  elérhetőek.2014-10-03 00:00:00

500 Megabit/s ! 


Minden eddiginél gyorsabban száguldhatsz a Neten!2014-09-15 00:00:00

„3 x 25” Nyereménysorsolás
25 év, 25 nyertes, 25 % !


Társaságunk, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft.
idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját.
Ez alkalomból is szeretnénk megköszönni előfizetőinknek szolgáltatásaink iránti hűségét.
Az évforduló alkalmából a legrégebbi, hűséges ügyfeleink részére nyereménysorsolást tarunk.
A sorsoláson a 25 éve előfizető, 25 ügyfelünk részére a következő havi számlából 25%-díjkedvezményt biztosítunk.
A nyerteseket levélben értesítjük.2014-08-12 00:00:00

KIZÖLDÜLT AZ INTERNET!


 


Bizonyára sokak által ismert tény, hogy a világ internethálózatának fenntartásához és müködtetéséhez igen sok energiára van szükség. Oly nagymértékű ez az energiaigény, hogy világszerte az üvegházhatást okozó (CO2) gázok kibocsátásának öt százalékáért ma már az     Internet a felelős. Helyi Internetszolgáltatóként átérezve a környezetünkért való felelősségünket   úgy döntöttünk, hogy lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk a Föld értékeinek megóvásához.


Ettől a nyártól kezdődően a DigitalVác Internet kiszolgáló szervereinek és berendezéseinek energiaigényét már a Nap ereje biztosítja. A napelemekre épülő megújuló energiaforrás felhasználásával mostantól valóban "zölddé" válik az Internet! :) 


 


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-07-16 00:00:00

INGYENES INTERNET HOTSPOTOK A BELVÁROSBAN!


Örömmel értesítjük Vác város polgárait, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. tovább bővítette Vácott a mindenki által elérhető ingyenes internetszolgáltatási hálózati pont szolgáltatását.  


Az első szabadon használható Wi-Fi Hotspotok* a város főterén, a Széchenyi utcában, és a buszpályaudvar területén teszik lehetővé az okostelefonon, tableten, notebookon történő internethasználatot. A műszaki fejlesztéseknek köszönhetően, immár a Duna parti sétányok területén (Ady Endre st - József Attila st) is elérhető a szolgáltatás, a Váci Világi Vigalom ideje alatt kibővített kapacitással.  


Keressék a "DigitalVac Hotspot"-okat a belvárosban és internetezzenek szabadon! 


Helyi szolgáltatóként kiemelt fontosságú célunk Vác lakosainak teljeskörű kiszolgálása, ehhez kapcsolódóan tervezzük az ingyenes Wi-Fi internet szolgáltatási pontok (Hot-Spot) folyamatos bővítését városunkban.


 


*A "DigitalVác" hotspot szabad, bárki által igénybe vehető 2,4 GHz-es sávon üzemelő Wi-Fi internet szolgáltatás, mely sávszélességben és időben korlátozott. (Beállítható időtartam elteltével a böngészőben felugró lapon kell engedélyezni az internet kapcsolat folytatását) További információkkal ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 2014-06-27 00:00:00

A NETEN IS KÖZLEKEDJÜNK OKOSAN!


Díjmentes szűrőszoftverrel segítjük a gyermekek biztonságos internethasználatát!


Önnek van kisgyermeke? Ugye félti egyedül átengedni az úttesten? És az interneten mégis hagyja őt védtelenül bolyongani?


A nyári vakáció beköszöntével több szabadidejük van a gyerekeknek – ilyenkor nemcsak a táborok, hanem a net is számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, a világ felfedezésére, sőt új ismeretségek szövődésére is. Az internet tehát igazi kincsesbánya.


Ön is tart attól, hogy a váratlan, ijesztő vagy felnőtteknek szóló tartalmak károsan hatnak gyermeke lelki fejlődésére?


 Erre ajánlunk most ingyenes, könnyen letölthető szűrőprogramokat, melyek a nap 24 órájában – akár több hordozható eszközön is egyszerre – felügyelik gyermeke internetezését. A szoftverekkel beállíthatja, mi az, amit nem szeretne, hogy gyermeke elérjen az interneten. Célszerű ezt előre megbeszélni, egyeztetni vele – ez bizalomteli kapcsolatukat is erősítheti.


A programok megmutatják, milyen hívószavak segítségével keres gyermeke, s lehetővé teszik, hogy Ön kiszűrje a számára nem megfelelő, nem kívánt tartalmakat.
A rendszer a megtekintett oldalakat naplózza a számítógépen, így utólag azokból is ki lehet szűrni a nemkívánatos tartalmakat. Bizonyos webhelyeket mobilkészüléke segítségével is letilthat.
Ha gyermeke megsérti a szűrőbeállításokat, a szoftver erről e-mailben értesíti Önt.


A kiskorúak biztonságos nethasználata érdekében 2014. július 1-jétől internet-szolgáltatóként biztosítjuk a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftverek (szűrőszoftverek) internetes honlapunkról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően azok ingyenes használhatóságát minden érdeklődő előfizető (szülő) számára.


Milyen szűrőszoftvereket ajánlunk?


Norton Family 


Microsoft Windows Családbiztonsági Beállítások


Most bármelyik ajánlott szűrőszoftver letölthető a fenti linkekről, majd díjmentesen telepíthető és felhasználható jelenlegi ügyfeleink számára.

A szűrőszoftver hasznos segédeszköz, amely kiegészíti – de természetesen nem pótolhatja – a szülők jelenlétét. Segítségével Ön is támogathatja gyermekét abban, hogy egészségesen és harmóniában éljen, hogy felelősen, okosan internetezzen.


A gyermekek tudatos médiafogyasztásával és a szülői együttműködéssel kapcsolatosan további érdekességeket és hasznos tanácsokat olvashat a www.tevezzokosan.hu weboldalon, amely külön fejezetet szentel a gyermekek internetezésével kapcsolatos kérdéseknek.2014-05-20 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Örömmel értesítjük Önöket, hogy hamarosan megújult, modernebb grafikai felülettel érhető el a webmail szolgáltatásunk.
A letisztultabb dizájn reményeink szerint könnyebb kezelhetőséggel és átláthatóbb szerkezettel járul hozzá a gördülékenyebb felhasználáshoz. A változás természetesen nem érinti a rendszerünkön tárolt leveleket és a program funkcióit.

Amennyiben kérdése merülne fel az új felület használatával kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat, szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: Ügyfélszolgáltai iroda: 2600 Vác, Zrínyi u. 9.; Tel:27/317-473; info@digitalvac.hu2014-05-05 00:00:00

25 éve az Önök szolgálatában.


25 éves a Kábeltelevízió Kft.


 


 

Társaságunk, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. idén májusban ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját.  Ez alkalomból is szeretnénk megköszönni előfizetőinknek szolgáltatásaink iránti hűségét. 


Az évforduló alkalmából a következő hónapokban folyamatosan frissülő akciókkal, nyereményjátékokkal jelentkezünk, melyekről hírlevelünkben, információs csatornánkon és  weboldalunkon, valamint Facebook oldalunkon keresztül tájékozódhatnak.


 


2014-03-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


A digitállis televíziós szolgáltatásaink fejlesztése során a napokban bevezetésre kerül az elektronikus csatornasorrend (LCN, Logical Channel Number) szolgáltatás. 


Az LCN információk továbbításával lehetőség nyílik a korszerű digitális TV készülékeken
a szolgáltatói csatornasorrend megjelenítésére.
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a TV készülékek üzembe helyezésekor vagy újbóli
behangolásakor a televízió programok rendezetten, tematika szerint csoportosítva jelennek meg,
így a legtöbb esetben feleslegessé válik az időrabló kézi csatornasorrend rendezés.


Természetesen a jövőben is lehetőség van egyedi sorrend beállítására,
ez a TV készülékeken a "Kedvencek" beállítása menüpont használatával lehetséges.
A "Kedvencek" beállítást a TV használati útmutatója részletezi.
(Az LCN sorrend megjelenítését nem mindegyik készülék támogatja!)
Az aktuális LCN kiosztást a "Letölthető dokumentumok" menüpont
"LCN kiosztás" kiadványban találhatják meg.


Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!