AKTUÁLIS AKCIÓK ÜGYFÉLKAPU ONLINE MEGRENDELÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2015-01-19
Aktuális2015-01-19 00:00:00

ITT A DIGI WORLD HD!


Örömmel értesítjük Tisztelt előfizetőinket, hogy megérkezett kínálatunkba a Digi World HD!


A Digi World HD műsorán az ismeretterjesztés eddig nem látott minőségben érhető el! A tudományok és technika, a történelem, a zoológia, és megannyi más érdekfeszítő témakörben készült dokumentumfilmek a nap 24 órájában, tökéletes HD képminőségben, reklámok nélkül! 


A Digi World HD adása az alapcsomag kínálatában érhető el a 394 MHz-es digitális streamben. A csatorna műsora februártól az analóg rendszerben is továbbításra fog kerülni.


 HAMAROSAN TOVÁBBI DIGI CSATORNÁK ÉRKEZNEK KÍNÁLATUNKBA!


Üdvözlettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft


 


 


  2014-12-29 00:00:00

MEGÉRKEZETT A DIGIFILM!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. januárjától új mozicsatorna érhető el kínálatunkban. A DIGIFILM elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit! A legújabb mozisikerek mellett a csatorna kínálatában az utóbbi évek legjobb filmalkotásai is műsorra kerülnek, természetesen megszakítás és reklámok nélkül. A DIGIFILM egy külön előfizethető prémium csatorna, mely analóg hálózaton a C5-ös csatornán, digitális hálózaton, kódoltan a 450 MHz-es streamben fogható. Most igazán megéri előfizetni, hiszen mindössze havi 600 Ft-ért a mozi házhoz jön!


Kedvcsinálóként most egy hónapig ingyenesen elérhető a DIGIFILM adása a 52-es csatornán a francia TV5 csatorna helyén!


A tájékoztatás nem teljes körű, részletek az ügyfélszolgálaton! 2014-12-29 00:00:00

EROTIKA MINDEN MENNYISÉGBEN!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy jelentősen bővítettük a Digitális Extra I. csomag műsorkínálatát! A felnőtt tematikájú műsorokat tartalmazó csomag immár 9 TV csatornát tartalmaz, melyek közül a Satisfaction HD, SCT, Platinum TV, Premium Redlight, Exotica, Pink O TV Privee csatornák kerültek be újonnan kínálatunkba.


A Digitális Extra I. csomagról bővebb információkat az ügyfélszolgálatunk nyújt.2014-12-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. január 1-től kezdődően a kábeltelevíziós szolgáltatások díjai átlagosan 1,9%-kal emelkednek. (Szolgáltatási csomagtól függően 0-2,7%-os mértékben.) A díjváltozásokata a hazai és külföldi műsorszolgáltatók díjaiban bekövetkezett emelkedések, valamint a devizaárfolyamok növekedése indokolja. A további módosítások indokául szolgálnak az időközi jogszabály változások, további pontosítási igények, valamint az üzleti folyamatokban és körülményekben, továbbá műszaki feltételekben bekövetkezett lényeges változások.


A szolgáltató erre figyelemmel egyidejűleg módosítja a kábeltelevízió és internet ÁSZF 4. sz. mellékletei szerinti szolgáltatáscsomagok összetételét az alábbiakban részletezettek szerint:


 - Az „Alapcsomag” programkínálatában az AXN, Pax TV csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


- A „Digitális Bővített csomag” programkínálatában az AXN Black, AXN White csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


- Az „Alapcsomag” programkínálatába a Fox és Bonum TV csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


- Az „Digitális Bővített csomag” programkínálatába a Cool és FEM3 csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


- A Digitális Extra 1 csomag programkínálatában a Free X és FrenchLover csatornák továbbítása 2015. január 1-től megszűnik


-A Digitális Extra 1 csomag programkínálatába a Satisfaction HD, SCT, Platinum TV, Redlight Premium, Teleitalia HD, DiabloX, Privé, csatornák kerülnek 2015. január 1-től felvételre


-Külön előfizethető prémiumcsatornaként a Digifilm csatorna kerül elosztásra a Szolgáltató hálózatain 2015. január 1-től


Az előfizethető szolgáltatáscsomagok díjai és egyéb díjtételek  2015. január 1-től:


 Alapcsomag: 4.400 Ft/hó; Digitális közszolgálati csomag: 1200 Ft/hó; Digitális Bővített I-II. csomag: 1150 Ft/hó; Digitális Sport csomag: 500 Ft/hó; Digi film előfizetés: 600 Ft/hó; HBO Pak előfizetés: 2.400; Ft/hó; HBO Max Pak: 3.000 Ft/hó; Digitális Extra 1. csomag: 800 Ft/hó; Digitális Extra 2. csomag: 300 Ft/hó; Kombi csomag: 2.200 Ft/hó ; Műszaki kedvezményes csomag: 1.900 Ft/hó; Szüneteltetési díj: 610 Ft/hó; Felszólító levél díja: 300 Ft; Felszólító levél díja (ajánlott tértivevényes levél): 750 Ft


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


A 2015. január 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2014. december 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.), valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


 Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 


 


 


2014-11-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. december 9-én (kedden), 0 óra és reggel 8 óra között karbantartási munkálatok miatt az internet és kábeltelevízió szolgáltatásban kimaradások várhatóak.
Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.2014-11-19 00:00:00

Tájékoztatás az MGM csatorna névváltozásáról


Tisztelt Előfizetőink!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a csatorna tulajdonosának döntése alapján az MGM csatorna új  neve 2014. november 20-tól AMC csatorna lesz, valamint képaránya 4:3-ról 16:9-re módosul. Az AMC csatorna műsorán filmek és televíziós sorozatok láthatóak.


Köszönjük megértésüket.


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-11-07 00:00:00

 


VÁLTSON DIGITÁLIS TELEFONRA!


MOST DUPLÁN MEGÉRI!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a 3 C Kft-vel együttműködve nyújtja előfizetői részére a digitális kábeltelefon szolgáltatást.


  Most minden új* kábeltelefon előfizetőnknek fél évig a havi díj 0 Ft, és azt követően fél évig mindössze 635 Ft!


 Ráadásként a számhordozási díjat is elengedjük!


*A tájékoztatás nem teljes körű! Részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:


 2600 VÁC, ZRÍNYI U. 9. TEL.: 27/317-473 E-MAIL: INFO@DIGITALVAC.HU


 


 2014-10-31 00:00:00

November 1-től!
A meghirdetett csomagajánlatok egyéni előfizetők részére  elérhetőek.2014-10-03 00:00:00

500 Megabit/s !


Hamarosan minden eddiginél gyorsabban száguldhatsz a Neten!2014-09-15 00:00:00

„3 x 25” Nyereménysorsolás
25 év, 25 nyertes, 25 % !


Társaságunk, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft.
idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját.
Ez alkalomból is szeretnénk megköszönni előfizetőinknek szolgáltatásaink iránti hűségét.
Az évforduló alkalmából a legrégebbi, hűséges ügyfeleink részére nyereménysorsolást tarunk.
A sorsoláson a 25 éve előfizető, 25 ügyfelünk részére a következő havi számlából 25%-díjkedvezményt biztosítunk.
A nyerteseket levélben értesítjük.2014-08-12 00:00:00

KIZÖLDÜLT AZ INTERNET!


 


Bizonyára sokak által ismert tény, hogy a világ internethálózatának fenntartásához és müködtetéséhez igen sok energiára van szükség. Oly nagymértékű ez az energiaigény, hogy világszerte az üvegházhatást okozó (CO2) gázok kibocsátásának öt százalékáért ma már az     Internet a felelős. Helyi Internetszolgáltatóként átérezve a környezetünkért való felelősségünket   úgy döntöttünk, hogy lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk a Föld értékeinek megóvásához.


Ettől a nyártól kezdődően a DigitalVác Internet kiszolgáló szervereinek és berendezéseinek energiaigényét már a Nap ereje biztosítja. A napelemekre épülő megújuló energiaforrás felhasználásával mostantól valóban "zölddé" válik az Internet! :) 


 


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-07-16 00:00:00

INGYENES INTERNET HOTSPOTOK A BELVÁROSBAN!


Örömmel értesítjük Vác város polgárait, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. tovább bővítette Vácott a mindenki által elérhető ingyenes internetszolgáltatási hálózati pont szolgáltatását.  


Az első szabadon használható Wi-Fi Hotspotok* a város főterén, a Széchenyi utcában, és a buszpályaudvar területén teszik lehetővé az okostelefonon, tableten, notebookon történő internethasználatot. A műszaki fejlesztéseknek köszönhetően, immár a Duna parti sétányok területén (Ady Endre st - József Attila st) is elérhető a szolgáltatás, a Váci Világi Vigalom ideje alatt kibővített kapacitással.  


Keressék a "DigitalVac Hotspot"-okat a belvárosban és internetezzenek szabadon! 


Helyi szolgáltatóként kiemelt fontosságú célunk Vác lakosainak teljeskörű kiszolgálása, ehhez kapcsolódóan tervezzük az ingyenes Wi-Fi internet szolgáltatási pontok (Hot-Spot) folyamatos bővítését városunkban.


 


*A "DigitalVác" hotspot szabad, bárki által igénybe vehető 2,4 GHz-es sávon üzemelő Wi-Fi internet szolgáltatás, mely sávszélességben és időben korlátozott. (Beállítható időtartam elteltével a böngészőben felugró lapon kell engedélyezni az internet kapcsolat folytatását) További információkkal ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 2014-06-27 00:00:00

A NETEN IS KÖZLEKEDJÜNK OKOSAN!


Díjmentes szűrőszoftverrel segítjük a gyermekek biztonságos internethasználatát!


Önnek van kisgyermeke? Ugye félti egyedül átengedni az úttesten? És az interneten mégis hagyja őt védtelenül bolyongani?


A nyári vakáció beköszöntével több szabadidejük van a gyerekeknek – ilyenkor nemcsak a táborok, hanem a net is számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, a világ felfedezésére, sőt új ismeretségek szövődésére is. Az internet tehát igazi kincsesbánya.


Ön is tart attól, hogy a váratlan, ijesztő vagy felnőtteknek szóló tartalmak károsan hatnak gyermeke lelki fejlődésére?


 Erre ajánlunk most ingyenes, könnyen letölthető szűrőprogramokat, melyek a nap 24 órájában – akár több hordozható eszközön is egyszerre – felügyelik gyermeke internetezését. A szoftverekkel beállíthatja, mi az, amit nem szeretne, hogy gyermeke elérjen az interneten. Célszerű ezt előre megbeszélni, egyeztetni vele – ez bizalomteli kapcsolatukat is erősítheti.


A programok megmutatják, milyen hívószavak segítségével keres gyermeke, s lehetővé teszik, hogy Ön kiszűrje a számára nem megfelelő, nem kívánt tartalmakat.
A rendszer a megtekintett oldalakat naplózza a számítógépen, így utólag azokból is ki lehet szűrni a nemkívánatos tartalmakat. Bizonyos webhelyeket mobilkészüléke segítségével is letilthat.
Ha gyermeke megsérti a szűrőbeállításokat, a szoftver erről e-mailben értesíti Önt.


A kiskorúak biztonságos nethasználata érdekében 2014. július 1-jétől internet-szolgáltatóként biztosítjuk a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftverek (szűrőszoftverek) internetes honlapunkról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően azok ingyenes használhatóságát minden érdeklődő előfizető (szülő) számára.


Milyen szűrőszoftvereket ajánlunk?


Norton Family 


Microsoft Windows Családbiztonsági Beállítások


Most bármelyik ajánlott szűrőszoftver letölthető a fenti linkekről, majd díjmentesen telepíthető és felhasználható jelenlegi ügyfeleink számára.

A szűrőszoftver hasznos segédeszköz, amely kiegészíti – de természetesen nem pótolhatja – a szülők jelenlétét. Segítségével Ön is támogathatja gyermekét abban, hogy egészségesen és harmóniában éljen, hogy felelősen, okosan internetezzen.


A gyermekek tudatos médiafogyasztásával és a szülői együttműködéssel kapcsolatosan további érdekességeket és hasznos tanácsokat olvashat a www.tevezzokosan.hu weboldalon, amely külön fejezetet szentel a gyermekek internetezésével kapcsolatos kérdéseknek.2014-06-18 00:00:00

VAKÁCIÓ - AKCIÓ!


A nagy melegre, valamint a nyári szünetre való tekintettel a Digitalvac csapata a tanévkezdésig, díjmentesen megemeli az Internet szolgáltatás  sávszélességét! Ha megtetszett ajánlatunk, néhány kattintással máris igényelheti az akár dupla sebességű szörfölést, letöltést lehetővé tevő csomagokat, az alábbi linken:


Regisztráció


A megemelt sávszélességek 2014. szeptember 1-vel visszaállnak a szerződésben rögzített értékre. Amennyiben az extra sebesség megtetszett, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálati irodánkban, hogy  miként tarthat a vakációs sebesség örökké. :)


További részletek és akciós szabályzat


Digitalvac csapata2014-05-20 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Örömmel értesítjük Önöket, hogy hamarosan megújult, modernebb grafikai felülettel érhető el a webmail szolgáltatásunk.
A letisztultabb dizájn reményeink szerint könnyebb kezelhetőséggel és átláthatóbb szerkezettel járul hozzá a gördülékenyebb felhasználáshoz. A változás természetesen nem érinti a rendszerünkön tárolt leveleket és a program funkcióit.

Amennyiben kérdése merülne fel az új felület használatával kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat, szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: Ügyfélszolgáltai iroda: 2600 Vác, Zrínyi u. 9.; Tel:27/317-473; info@digitalvac.hu2014-05-12 00:00:00

ELŐZZE MEG, HOGY ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEIT VILLÁMOK KÁROSÍTSÁK!


A nyári időjárás jellemzői a hirtelen jött záporok, zivatarok és a velük együtt lecsapó villámok is. Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban a villámcsapások hatásaitól az elektronikus eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják híradástechnikai berendezéseinket és számítógépeinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózatokon keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttathat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket is okozhat.


Hogyan védekezhetünk a villámkárok ellen? A legegyszerûbb és a legtöbb esetben hatásos védekezés, ha zivataros időjáráskor vagy villámlás esetén az összes elektronikus eszköz (pl. számítógép, modem, nyomtató, TV, HIFI, stb.) fali kábeleit kihúzzuk a csatlakozókból. Ilyen esetben mind a hálózati 230V-os,mind pedig az antennavezetéket is célszerű lecsatlakoztatni. Nyaralás vagy hosszabb távollét esetén szintén javasolt megtenni a fenti óvintézkedéseket. További megelőzési lehetőség a túlfeszültség-védelmi eszközök használata. A néhány ezer forintos kiegészítők hatékony védelmet nyújtanak az otthoni, irodai és vállalati felhasználóknak. Ne feledje, érdemes védeni értékes elektronikus berendezéseit a villámkárok ellen, hiszen egy esetleges villámcsapás miatti meghibásodás több tíz vagy százezer forintos kárt is okozhat Önnek.2014-05-05 00:00:00

25 éve az Önök szolgálatában.


25 éves a Kábeltelevízió Kft.


 


 

Társaságunk, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. idén májusban ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját.  Ez alkalomból is szeretnénk megköszönni előfizetőinknek szolgáltatásaink iránti hűségét. 


Az évforduló alkalmából a következő hónapokban folyamatosan frissülő akciókkal, nyereményjátékokkal jelentkezünk, melyekről hírlevelünkben, információs csatornánkon és  weboldalunkon, valamint Facebook oldalunkon keresztül tájékozódhatnak.


 


2014-03-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


A digitállis televíziós szolgáltatásaink fejlesztése során a napokban bevezetésre kerül az elektronikus csatornasorrend (LCN, Logical Channel Number) szolgáltatás. 


Az LCN információk továbbításával lehetőség nyílik a korszerű digitális TV készülékeken
a szolgáltatói csatornasorrend megjelenítésére.
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a TV készülékek üzembe helyezésekor vagy újbóli
behangolásakor a televízió programok rendezetten, tematika szerint csoportosítva jelennek meg,
így a legtöbb esetben feleslegessé válik az időrabló kézi csatornasorrend rendezés.


Természetesen a jövőben is lehetőség van egyedi sorrend beállítására,
ez a TV készülékeken a "Kedvencek" beállítása menüpont használatával lehetséges.
A "Kedvencek" beállítást a TV használati útmutatója részletezi.
(Az LCN sorrend megjelenítését nem mindegyik készülék támogatja!)
Az aktuális LCN kiosztást a "Letölthető dokumentumok" menüpont
"LCN kiosztás" kiadványban találhatják meg.


Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft.
2014-03-06 10:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


 


Örömmel értesítjük Önöket, hogy az elmúlt hónapok műszaki fejlesztéseinek köszönhetően az eddigieknél jóval nagyobb, akár 200 Megabit/s-os letöltési sebességet is lehetővé tevő internetes csomagokat tudunk ajánlani Önöknek a jelenlegi csomagokéval azonos árakon.


Bővebb információkkal a már ismert elérhetőségeinken ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-03-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 1-től kezdődően a kábeltelevíziós és internetszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek módosulnak. 2014. április 1-től az alábbiakban változik a kábeltelevízió szolgáltatás esetében előfizethető csomagok kínálata:


Az Alapcsomag kínálatában a Cartoon Network csatornát a Nickelodeon csatorna váltja fel. A Digitális Bővített csomagban a Boomerang csatornát a Disney Channel csatorna váltja. A CNN műsorának továbbítása 2014.  április 1-től megszűnik hálózatainkon, helyette az EuroNews magyar nyelvű hírműsora látható. Az Internet szolgáltatásra vonatkozó ASZF 4. sz. melléklete új előfizetési csomagokkal bővül, valamint egyes díjcsomagok és eseti díjak változnak 2014. április 1-i határnappal. Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy műsorkínálatunkban további fontos változások várhatóak, melynek részleteiről Ügyfélszolgálati Irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9), Információs csatornánkon és a honlapunkon találnak aktuális tájékoztatást.


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


A 2014. április 1. napjától érvényes Általános Szerződési Feltételek  2013. március. 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.) valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2014-02-14 00:00:00

INGYENES INTERNET HOTSPOT A FŐTÉREN!


Örömmel értesítjük Vác város polgárait, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. megindította Vácott a mindenki által elérhető ingyenes internetszolgáltatási hálózati pont szolgáltatását.  


Az első szabadon használható Wi-Fi Hotspotok* a város főterén, a Széchenyi utcában, és a buszpályaudvar területén teszik lehetővé az okostelefonon, tableten, notebookon történő internethasználatot. Keressék a "DigitalVac Hotspot"-okat a belvárosban és internetezzenek szabadon! 


Helyi szolgáltatóként kiemelt fontosságú célunk Vác lakosainak teljeskörű kiszolgálása, ehhez kapcsolódóan tervezzük az ingyenes Wi-Fi internet szolgáltatási pontok (Hot-Spot) folyamatos bővítését városunkban.


 


*A "DigitalVác" hotspot szabad, bárki által igénybe vehető 2,4 GHz-es sávon üzemelő Wi-Fi internet szolgáltatás, mely sávszélességben és időben korlátozott. (Beállítható időtartam elteltével a böngészőben felugró lapon kell engedélyezni az internet kapcsolat folytatását) További információkkal ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre.


 2014-01-06 00:00:00

ITT A SUPER TV2!


A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, prémium kábelcsatornája 2014. januárjától a Digitális Extra 2 csomag részeként vált hozzáférhetővé előfizetőink számára.


 A csatorna színvonalas és népszerű saját gyártású szórakoztató és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel nézők százezreinek mindennapjait teszi izgalmasabbá. A SuperTV2-n a számos újdonság mellett olyan közkedvelt műsorok is visszatérnek, mint például A Nagy Duett, a Hal a tortán vagy a Propaganda.


 A minőségi műsorkínálatának köszönhetően a SuperTV2 rövid idő alatt a kábelcsatornák élmezőnyébe került mind ismertség, mind nézettség tekintetében, így a SuperTV2 kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának.


 A Digitális Extra 2 csomagról bővebb információkat a www.digitalvac.hu honlapunkon valamint ügyfélszolgálatunk 27/317-473-as telefonszámán kaphatnak érdeklődő előfizetőink.


 2013-12-20 16:00:00

M3 ANNO A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. hálózatán!


 


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a sokak által várt nosztalgia tv csatorna az M3 Anno műsora a karácsonyi időszakban  (2014. január 6-ig) díjmentesen fogható hálózatunkon az UHF 40-es csatornán, valamint digitális adásrendszerben a 410 MHz-es stream-ben. 2013-12-02 00:00:00

 


HBO GO BÁRMIKOR. BÁRHOL.


 


Tisztelt Előfizetőink!


Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy hazánkban az elsők között, már a Vác Városi Kábeltelevízió hálózatán is hozzáférhető az HBO GO szolgáltatás!


A HBO GO szolgáltatás több mint 1500 órányi HBO tartalomhoz való hozzáférést kínál bárhol, és bármikor! 


Az HBO GO egy internetalapú videófilmtár szolgáltatás, mellyel az HBO MaxPak előfizetői - egy gyors regisztráció után - annyiszor nézhetik meg a legjobb filmeket és sorozatokat számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy Smart TV-n, ahányszor csak szeretnék, a nap 24 órájában, a hét minden napján.  • Korlátlan hozzáférés több mint 1500 órányi műsorhoz

  • Bárhonnan elérhető internetkapcsolaton keresztül

  • Legális hozzáférés exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO produkciókhoz és sorozatokhoz

  • Egyszerű és könnyen kezelhető felület

  • Kiemelt sorozattartalmak akár már a TV premier előtt


A szolgáltatásról és a folyamatosan frissülő műsorkínálatról azHBO GO honlapján tájékozódhatnak előfizetőink, további információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésükre! (2600 Vác, Zrínyi u. 9. Tel.: 27/317-473 info@digitalvac.hu) A tájékoztatás nem teljeskörű!


 2013-12-01 00:00:00

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek változásairól


 


Tisztelt Előfizetőink!


 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. január 1-től kezdődően a kábeltelevíziós szolgáltatások díjai átlagosan 2,3%-kal emelkednek. (Szolgáltatási csomagtól függően 0-2,7%-os mértékben.) A díjváltozásokat, a 4% körüli inflációs ráta, a hazai és külföldi műsorszolgáltatók díjaiban bekövetkezett emelkedések, valamint a devizaárfolyamok növekedése indokolja.


2014. január 1-től a következőkben változik az előfizethető csomagok kínálata:
Az Alapcsomag kínálata a Film Plusz és a Muzsika TV programjával bővül. A Filmbox csatorna a Digitális Bővített csomagba kerül áthelyezésre. A Deutsche Welle adását január 1-től már csak digitális formában továbbítjuk hálózatainkon. A Viasat 3 és az Eurosport csatornák vételi helye a frekvenciakiosztásban felcserélődik. Mindezek alapján 2014. január 1-től a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. Általános Szerződési Feltételeinek legfontosabb változásai a következők:


(ÁSzF 4. Sz. melléklet): Alapcsomag: 4.300 Ft/hó; Digitális Bővített I-II. csomag: 5.400 Ft/hó; Digitális Sport csomag: 4.800 Ft/hó;


Dig. Bővített+Dig. Sport csomag: 5.900 Ft/hó; HBO előfizetés: 2.400; Ft/hó; HBO Max Pak: 3.000 Ft/hó; Digitális Extra I-II. csomag: 600 Ft; Kombi csomag: 2.150 Ft/hó ;Műszaki kedvezményes csomag: 1.850 Ft/hó; Szüneteltetési díj: 610 Ft/hó. Visszakapcsolási díj: 3.900 Ft; Felszólító levél díja: 250 Ft; Felszólító levél díja (ajánlott tértivevényes levél): 660 Ft


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy műsorkínálatunkban további fontos változások várhatóak, melynek részleteiről Ügyfélszolgálati Irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9), Információs csatornánkon és a honlapunkon találnak aktuális tájékoztatást.


 


Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.


 


A 2014. január 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2013. december. 1. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.) valamint a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetők.


 


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


A helyi szolgáltató”


 2013-11-21 00:00:00

A z év végén megszűnik a KidsCo gyerekcsatorna magyarországi terjesztése.2013. december végétől a csatorna tulajdonosi döntése alapján, megszűnik a KidsCo csatorna magyarországi terjesztése. A csatorna a Digitális Bővitett csomagban volt elérhető a Vác Városi Kábeltelevízió hálózatán. 


 


Megértésüket köszönjük!


 


 2013-07-25 00:00:00

DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS TÁJÉKOZTATÓ


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. kábeltévé előfizetői továbbra is
használhatják a jelenlegi tévékészüléküket!

Mint arról már Előfizetőink is bizonyára értesültek, 2013 augusztusától megszűnik a hagyományos
földfelszíni analóg televíziós sugárzás Magyarországon, és helyébe a korszerűbb, jobb vételi
minőséget adó és több csatorna vételére alkalmas digitális műsorszórás lép.


Az átállás leginkább azokat a tévénézőket érinti, akik eddig hagyományos antennával fogták a földfelszíni analóg műsorokat.


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. előfizetőit azonban nem érinti a változás, hiszen jelenlegi és
jövőbeli Előfizetőinknek ez esetben semmilyen tennivalójuk nincsen:


náluk nem fog elsötétülni a televízió képernyője, mert az átállással nem szűnnek meg analóg
kábeltelevíziós csomagjaink: a digitális szolgáltatásaink mellett párhuzamosan futó analóg
szolgáltatásokkal továbbra is állunk Előfizetőink rendelkezésére.


Ha kábeltévé előfizető, Önnek semmi teendője nincs a digitális átállással kapcsolatban!


https://www.youtube.com/watch?v=rMp4efP7DkE


 


Bízunk benne, hogy a fenti információinkkal kellő és megnyugtató tájékoztatást tudtunk nyújtani az Ön számára. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat személyesen a 2600 Vác, Zrínyi utca 9. szám alatt nyitva tartási időben,


vagy hívja a 27/317-473-as
telefonszámunkat.
Tisztelettel:
Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2013-06-30 00:00:00

Értesítés a kábeltelevíziós és internet szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeinek módosításáról 


Ezúton értesítjük tisztelt előfizetőinket, hogy a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 2013. év augusztus hó 01. napi hatállyal módosítja kábeltelevíziós és internet szolgáltatásának (a továbbiakban: "szolgáltatás") Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF). A módosításra a programcsomagok változása (bővítése) valamint az üzleti folyamatokban bekövetkezett változások  miatt került sor. A módosítással érintett részek és mellékletek nagy terjedelmük miatt nem kerülnek jelen közlemény útján közzétételre, azonban honlapunk "letölthető dokumentumok" menüpontja alatt az ASZF változással kapcsolatos részletes tájékoztató dokumentum érhető el.


2013. augusztus 1-től a következőkben változik az elõfizethetõ csomagok kínálata: Az Alapcsomag kínálata az Euronews műsorával, valamint teszt jelleggel az Ipoly TV adásával bővül. A Dorcel TV csatornát a  Daring! TV műsora váltja a Digitális Extra csomagban. A Digitális Extra csomag tartalma a Free X és a Frenchlover csatornákkal bővül. A Digisport1 és Digisport2 adásai HD rendszerben is továbbításra kerülnek. 


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2013. augusztus 1-tõl kezdõdõen a kábeltelevíziós és internetes szolgáltatásokkal összefüggő egyes egyedi adminisztrációs díjak megváltoznak: Adminisztrációs II. díj: 800 Ft; Hálózat átvizsgálási díj:5500 Ft; Szerződés módosítási díj:3200 Ft 


Tájékoztatjuk, hogy az Elõfizetõket szerzõdésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésrõl szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerzõdési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Elõfizetõ jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követõ 8 napon belül a szerzõdés azonnali hatályú felmondására. Amennyiben a fenti módosítás az elõfizetõ számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az elõfizetõ az értesítéstõl számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az elõfizetõi szerzõdést. Nem mondhatja fel az elõfizetõ az elõfizetõi szerzõdést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott idõtartam alatt igénybe veszi és az elõfizetõi szerzõdést az ebbõl eredõ kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az elõfizetõ felmondja az elõfizetõi szerzõdést, a szolgáltató az elõfizetõtõl nem követelheti a szerzõdés felmondását követõ idõszakra esõ kedvezmény összegét. A 2013. augusztus 1. napjától érvényes kábeltelevízió elõfizetési havidíjakat Általános Szerzõdési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2013. június 30. napjától ügyfélszolgálati irodánkban (Vác, Zrínyi u. 9. ) és a www.digitalvac.hu honlapon megtekinthetõk.


 2013-05-17 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk 2012. június 1-től kezdődően a fennálló díjhátralékok után az ASZF szerinti módon kamatot számít fel. A kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat értéke. 


 


Kivonat az ASZF -ből


7.1.6. A Szolgáltató által kibocsátott számla megfizetésének napja és egyben az Előfizető részéről
történő pénzügyi teljesítés napja az a naptári nap, amikor a számla szerinti összeg a
Szolgáltatóhoz megérkezik (készpénzes fizetés esetén a Szolgáltató részére átadásra kerül,
pénzintézeti teljesítés esetén a Szolgáltató bankszámláján jóváírják). A Szolgáltató jogosult
késedelmi kamat felszámítására abban az esetben, ha az Előfizető a számlán feltüntetett időpontig
a számla összegét nem fizeti meg. A késedelmi kamatfizetési kötelezettség kezdő napja a
számlán feltüntetett fizetési határidőt követő nap. A késedelmi kamatfizetési kötelezettség
mindaddig fennáll, amíg az Előfizető a számla szerinti összeget nem fizeti be. A kamatfizetési
kötelezettség akkor is beáll, ha a kötelezett késedelmét kimenti.


 


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2013-04-19 00:00:00

DIGI SPORT ADÁSOK MÁR HD FELBONTÁSBAN IS!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a sportszeretõ váci közönség igényeire reagálva, 2013. áprilisától kezdõdõen a Digi Sport 1 HD és a DigiSport 2 HD sportcsatornákat is felveszi kínálatába.              A nagyfelbontású (Full HD) műsorok csúcsminőségű, a hagyományos televíziózáshoz viszonyítva  akár ötször részletgazdagabb képe szinte a nappaliba hozza a stadionok hangulatát, minőségi szórakozást kínálva a sportműsorok kedvelőinek.


A Digi Sport HD adások a digitális adásrendszerben a 394 MHz-es stream-en QAM 256-os modulációval kerülnek továbbításra, jelenleg kódolatlan formátumban. A DigiSport 1 HD és Digi Sport 2 HD műsorai megegyeznek az alapcsomagban továbbított Digi Sport csatornák műsoraival.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 


 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!