AKTUÁLIS AKCIÓK ONLINE MEGRENDELÉS DÍJFIZETÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2015-11-10
Aktuális2015-11-10 00:00:00

ARANYÉLET A HBO GO-N!


Az HBO új, saját gyártású sorozata a HBO-n és az HBO GO-n  2015. november 8-tól. Az első rész november 8-tól regisztráció nélkül megtekinthető az HBO GO oldalán, az első 4 rész
regisztrált felhasználóinknak november 8-tól elérhető ugyanitt.


KATT A HBO GO-RA!Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.
2015-11-10 00:00:00

HAMAROSAN MINDEN EDDIGINÉL TÖBB TV CSATORNA ÉRKEZIK!


TÖBB MINT 100 TV CSATORNA VERHETELEN ÁRON!


 


Az elmúlt időszak műszaki fejlesztései lehetővé tették, hogy tovább bővíthessük digitális TV szolgáltatásunk kínálatát. Még több csatorna, újabb HD adások, változatos programok jellemzik megújuló kínálatunkat. Mindezt verhetetlen árral tesszük még vonzóbbá, hogy mindenki megtalálja kedvenc műsorait. Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás a kábeltévé kínálatában. Figyelje hirdetéseinket, hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk!2015-10-05 00:00:00

FILMBOX PRÉMIUM MOZICSATORNÁK KÍNÁLATUNKBAN!


FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD


FilmBox Prémium Csomag – azoknak, akiknek a jó nem elég, a tökéletes kell!


Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás – ezt kínálja a FilmBox család pay tv rendszerű csomagja. A prémium csomag részeként a FilmBoxExtra HD, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium valamint a FilmBox Family csatornákat biztosítjuk digitális előfizetőink részére. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood megasikerei! Ezek a FilmBox prémium csatornák által biztosított extra szolgáltatások, melyeket az előfizetői csomag mellett, mindössze havi 990 Ft-os külön díj ellenében lehet elérni.


Tartalmas minőség és minőségi tartalom!


A FilmBox csatornák a FilmBox Family kivételével 24 órában kasszasikereket és szakmai elismerésben részesült alkotásokat sugároznak, szinkronizálva és reklámok nélkül. Az egyes csatornák önálló, egymástól független tartalommal rendelkeznek. Sztárok, akciók, szellemi felfrissülés, családi szórakozás. Ezt kínálja Önnek a FilmBox!


 2015-09-25 14:00:00

 


DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS!


Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. szeptember 28-án munkatársaink fejállomás korszerűsítési munkákat végeznek. Az új digitális rendszerű berendezések alkalmazásával, lehetőség nyílik a nagyfelbontású (HD) műsorok számának növelésére, valamint a meglévő digitális adások képminőségének javítására. A telepítési munkák miatt a jelzett napon a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásban időszakos leállások várhatóak. A módosítások miatt a digitális televízió készülékek és a beltéri egységek újrahangolása szükséges! 


További segítség:


Beltéri egység behangolási segédlet


 Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.


 


 2015-09-10 12:00:00

ÉRTESÍTÉS!
A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. azon Ügyfeleinél, akiknél 45 napon túli díjtartozás áll fenn, 2015. október 1-től (Csütörtök) a jelszolgáltatást szünetelteti. A díjhátralék rendezésénél azon befizetések kerülnek elszámolásra, amelyek a szolgáltató számlájára 2015. szeptember 24-ig beérkeztek. Ismételt visszakapcsolásra akkor kerülhet sor, ha a díjtartozás összege annak kamataival együtt, valamint a televízió szolgáltatás esetében 3.900 Ft-os, Internetszolgáltatás esetében 2000 Ft-os visszakapcsolási díj kiegyenlítésre kerül. 


 


Köszönettel:Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2015-08-03 00:00:00

Változások egyes digitális adások műszaki paramétereiben!


Tisztelt Előfizetőink!


Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2015. augusztus 1-től -a műsorszolgáltató döntése alapján- a Sext Senso, TGirls TV, Teleitalia, Pink O TV, SCT, CentoXCento csatornák adása MPEG 4 kódolásra vált. A régebbi típusú beltéri egységek nem alkalmasak az MPEG 4 kódolású műsorok vételére, ezért ezeken a készülékeken a felsorolt csatornák műsora nem látható.


Az MPEG4 adások vételére nem alkalmas készülékek: Technisat Digit MF 4 K, Teletronik S100


Az új tipusú beltéri eszközök (Amiko HD) illetve a modern LCD TV készülékek már alkalmasak az új rendszerű adások vételére, ezért ezeken a készülékeken továbbra is foghatóak a felsorolt műsorok.


Az MPEG 4 adásokkal kapcsolatos további információkkal az Ügyfélszolgálat munkatársai állnak szíves rendelkezésükre!


Tisztelettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 


 


 2015-07-17 00:00:00

ÚJ SPORTCSATORNA KÍNÁLATUNKBAN!

Július 18-án indul a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport.


 


Az új adón napi 10 órányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Forma-1, a vizes világbajnokság és nem utolsó sorban a labdarúgó Bajnokok Ligája is, amelyik visszatér a közmédia képernyőire.


Az M4 Sport elsősorban a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik majd, mind az öt látványsportág és a 16 kiemelt sportág is folyamatosan jelen lesz a képernyőn. Már most biztos, hogy az M4-en lesz látható a kazanyi vizes világbajnokság, valamint a pekingi atlétikai VB is. Természetesen 2016 legnagyobb sporteseményeit, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot és a riói olimpiát is közvetíti az M4 Sport. A nyári játékokat a közmédia összes csatornáján és az interneten is figyelemmel lehet majd kísérni. A csatorna teljes sportműsor választékát július 18-tól láthatják nézőink.


Az M4 Sport műsorának indulása miatt az analóg és digitális csatornakiosztásunkban is módosítások váltak szükségessé. Az M4 Sport műsora analóg hálózaton az S8-as csatornán (a Duna World régi helyén), digitális adásrendszerben HD minőségben a 370 MHz-es streamben, SD minőségben a a 466 MHz-es streamben látható. A Duna World analóg adása az UHF 53-as (727,25 MHz) csatornára költözik.


 További információkért kérjük, keressék Ügyfélszolgálatunkat az ismert elérhetőségek valamelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre!2015-07-01 00:00:00

Tájékoztató a számlázásban történő változásról.


Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy technikai okokból a 2015. július, augusztus és szeptember havi számlákat 2015. június hónapban készíti el társaságunk. A jelzett időszakra kiadott számlák esetében a számla kelte 2015. június 30. A számlázás és kézbesítés eddig megszokott rendjében más változás nem történik, a számlákat továbbra is a számlán jelzett fizetési határidőig kérjük befizetni. 2015. októberétől a számlázás rendje visszaáll a korábbi


rendszerre. 2015-06-29 00:00:00 


Változások a digitális csatornakiosztásunkban!


Júliustól kezdődően bővülnek és a jogszabályi változásoknak megfelelően a digitális TV-szolgáltatásokban a nagy felbontású HD-változatokkal együtt az MTVA műsorai egységesen a legkönnyebben elérhető csatornahelyekre kerülnek. Ezzel összefüggésben a tévénézők többségének a szolgáltatásában megváltozik a csatornák sorrendje is, így több tévéadás is a megszokottól eltérő, új programhelyre kerül. A nézőknek ezért érdemes újra áttekinteniük a tévécsatornák sorrendjét és szükség esetén beprogramozniuk az új adásokat, illetve ha lehetséges, egyes műsorokat a kedvencek közé is beállíthatnak digitális vevőkészülékükön. A médiaszolgáltatásokról, illetve a digitális televíziózásról szóló törvények július 1-jétől hatályos módosításának megfelelően a műsorterjesztők ezentúl a digitális televízió szolgáltatásokban alapbeállításként egységesen a csatornasorrend első helyein szerepeltetik a közszolgálati tévéadásokat. Amennyiben a szolgáltatók nagy felbontású, úgynevezett HD-adásokat is továbbítanak, úgy a közszolgálati tévéműsoroknak ezeket a változatait is a legkényelmesebben elérhető helyek között kell szerepeltetniük, ezután következhet a sorban a többi csatorna. A közszolgálati műsorok egységes előre kerülésével összefüggésben ugyanis a többi csatorna az eddiginél magasabb sorszámú programhelyre tolódik át. Érdemes ezért figyelni az információs csatornán és a www.digitalvac.hu honlapunkon közzétett tájékoztatóinkat, illetve áttekinteni a megváltozott csatornasorrendet. A digitális szolgáltatások egy része lehetőséget ad kedvencek beállítására is, így a gyakrabban nézett adások könnyebben és gyorsabban megtalálhatóak.A fenti jogszabályváltozások miatt bizonyos technikai módosításokat is kénytelenek vagyunk a digitális adásrendszerben bevezetni. A digitális adásrendszerben egységesen QAM 256-os moduláció váltja az eddigi QAM 64-es változatot. A változás pontos dátumáról honlapunkon és információs csatornánkon keresztül tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket. A módosítások szükségessé teszik minden digitális TV készülék és Set Top Box újrahangolását, amelyet a TV készülékek használati útmutatója alapján vagy a Set top boxok esetében a honlapunkon elérhető segédletek útmutatásai szerint végezzenek el az átállást követően.Köszönettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.

2015-06-16 00:00:00

Nautical Channel HD felbontásban!


 


Értesítjük Tisztelt előfietőinket, hogy a vizes sportok csatornája, a  Nautical Channel adása immár HD- felbontásban is elérhető a Kábeltévé kínálatában. A HD felbontású műsorok vételéhez a nagy képfelbontást megjeleníteni képes TV készülék vagy HD settop box szükséges. A HD adásokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdésekkel keressék bátran ügyfélszolgálatunk munkatársait!


 


 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!