AKTUÁLIS AKCIÓK ONLINE MEGRENDELÉS DÍJFIZETÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2016-04-25
Aktuális2016-05-26 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Értesítjük Önöket, hogy az ELMŰ Nyrt május 26-tól Vác város területén karbantartási munkákat végez. A munkálatok áramkimaradással járnak az érintett területeken, ezért a kábeltelevíziós és internetes szolgáltatásokban kiesések várhatóak.
Bővebb tájékoztatást az ELMŰ weboldalán, a www.elmu.hu oldalon találnak a Lakossági Ügyfelek menüpont, Hasznos tudnivalók/Tervezett karbantartások alatt!


Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket köszönjük.2016-05-25 00:00:00

ELŐZZE MEG, HOGY ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEIT VILLÁMOK KÁROSÍTSÁK!


A nyári időjárás jellemzői a hirtelen jött záporok, zivatarok és a velük együtt lecsapó villámok is. Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban a villámcsapások hatásaitól az elektronikus eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják híradástechnikai berendezéseinket és számítógépeinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózatokon keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttathat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket is okozhat.


Hogyan védekezhetünk a villámkárok ellen? A legegyszerûbb és a legtöbb esetben hatásos védekezés, ha zivataros időjáráskor vagy villámlás esetén az összes elektronikus eszköz (pl. számítógép, modem, nyomtató, TV, HIFI, stb.) fali kábeleit kihúzzuk a csatlakozókból. Ilyen esetben mind a hálózati 230V-os,mind pedig az antennavezetéket is célszerű lecsatlakoztatni. Nyaralás vagy hosszabb távollét esetén szintén javasolt megtenni a fenti óvintézkedéseket. További megelőzési lehetőség a túlfeszültség-védelmi eszközök használata. A néhány ezer forintos kiegészítők hatékony védelmet nyújtanak az otthoni, irodai és vállalati felhasználóknak. Ne feledje, érdemes védeni értékes elektronikus berendezéseit a villámkárok ellen, hiszen egy esetleges villámcsapás miatti meghibásodás több tíz vagy százezer forintos kárt is okozhat Önnek.2016-04-25 00:00:00

ÚJ CSATORNA KÍNÁLATUNKBAN!


BALATON TV


A Balaton hírforrása. Műsorszerkezetével a helyi igények kiszolgálására, a Balaton körül, illetve annak vonzáskörzetében élők lehetőség szerinti legjobb tájékoztatására, egyfajta közösségi tér megteremtésére törekszik. Műsoraiban a Balaton és környékének legfontosabb információit, programjait és érdekes eseményeit juttatja el a helyi közösségekhez. A Balaton TV műsora digitális rendszerben elérhető 2016. május 1-től, a megszűnő SportKlub helyén.2016-04-06 00:00:00

MEGSZŰNIK A SPORTKLUB!


2016. május 1-től a Sportklub csatorna befejezi működését, ezért A Vác Városi Kábeltelevízió hálózatain 2016. május 1-után a műsor továbbítása megszűnik.


Köszönjük megértésüket.  


 2016-03-17 00:00:00

Visszatért és ütősebb, mint valaha!


CSEKK KEDVEZMÉNY* ÚJRATÖLTVE!


 


A sokak által kedvelt elektronikus számlakedvezmény áprilistól újból elérhető, ráadásként megdupláztuk a kapható kedvezmény mértékét! Azok az előfizetőink, akik a papír alapú számla helyett e-számlát igényelnek, 100 Ft díjkedvezményt kapnak. Ugyanennyi kedvezményt biztosítunk a banki csoportos beszedéssel fizető ügyfeleink részére, így az összesen elérhető kedvezmény mértéke 200 Ft, duplája a korábbi árelőnynek. A kedvezményeket automatikusan biztosítjuk fenti ügyfeleinknek.


 


További részletekkel ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésükre az ismert elérhetőségeken.


 


*Az akció visszavonásig elérhető.2016-03-09 00:00:00

HBO 3 KÓDOLATLAN HÉTVÉGE!


Az HBO új csatornát indít a legjobb és legismertebb saját gyártású tartalmai számára HBO3 néven. A csatornán megtalálhatóak lesznek a legújabb amerikai és magyar saját gyártású sorozatok, és a régi nagy klasszikus sorozatok korábbi évadai is.


Töltsd az HBO3-mal a húsvétot, élvezd az új csatorna kínálatát március 26-27-én. A kódolatlan hétvégére az HBO összeállította neked a
csatorna legjobbjait, betekintést nyerhetsz többek
között a BakelitbeTrónok HarcábaAranyéletbe,Maffiózókba és Az elit alakulatba is.

Nézd meg Műsorfüzetünket a www.hbo.hu oldalon!2016-02-17 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vác, Zrínyi u. 9. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási ideje 2016. április 1-től  az alábbiak szerint módosul:


Hétfő: 9:00 - 20:00 óra között.


Kedd: 9:00 - 15:00 óra között.


Szerda: 9:00 - 15:00 óra között.


Csütörtök: 9:00 - 17:00 óra között.


Péntek: 9:00 - 12:00 óra között.


 


Megértésüket köszönjük!


 


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2016-02-15 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. február 23-án (kedden), 0 óra és reggel 8 óra között karbantartási munkálatok miatt az internet és kábeltelevízió szolgáltatásban kimaradások várhatóak. Az esetleges kellemetlenségért megértésüket és türelmüket köszönjük.2016-01-20 00:00:00

ÉLVEZZE A BŐSÉG ZAVARÁT!


 120 TV CSATORNA A CSALÁDI CSOMAG KÍNÁLATÁBAN!


Az elmúlt időszak műszaki fejlesztései lehetővé tették, hogy tovább bővíthessük a digitális TV szolgáltatásunk kínálatát. Még több csatorna, újabb HD adások, változatos programok jellemzik megújuló kínálatunkat. Mindezt verhetetlen árral tesszük még vonzóbbá, hogy mindenki megtalálja kedvenc műsorait. Borotvaéles képminőség, extra válogatás, korlátlan szórakozás a kábeltévé kínálatában!


A megújuló kínálatunkat a következő linken érhetik el: CSATORNAKÍNÁLAT 

 2016. január 1-től kezdődően az alábbi programcsomagok és csatornák érhetőek el kínálatunkban: 


MINI CSOMAG: 2250 Ft/hónap (21 TV és 3 rádió csatorna, analóg rendszerben továbbítva) 


CSALÁDI CSOMAG:Akciósan 4500 Ft/hónap (120 TV csatorna, ebből 26 HD TV csatorna, 3 rádiócsatorna analóg és digitális rendszerben továbbítva)


A megújuló kábeltelevíziós csomagokon kívül a felnőtt csatornákat tartalmazó Digitális Extra csomag, valamint a prémium filmcsomagok, HBO MaxPak, DigiFilm és Filmbox Prémium csomagok természetesen továbbra is elérhetőek kínálatunkban. 


 2016-01-20 00:00:00

ÚJRA A KÍNÁLATBAN A BONUM TV ÉS AZ EURONEWS CSATORNÁK!


Örömmel értesítjük tisztelt Előfizetőinket, hogy a sokak által hiányolt BONUM TV és Euronews TV csatornák adásai ismét láthatóak a kábeltévé kínálatában. 


Mindkét csatorna műsora a digitális adásrendszerben fogható az alábbi beállításokkal:


514 MHz; 6875 SR; QAM 256


 


Üdvözlettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft. 


 


 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!